Neler Yeni

Minecaft'ta Hypixel gibi sunucu açmak istiyorum.

MR. Salieri

80+ Bronze
Ne 100 bini hocam söylerken zaman alıyor şimdilik 50 kişi bile girse yeter yavaş yavaş büyürüm ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hobi olarak diyorum karantinada çok fazla boş zamanım oluyor
Yine örnek verdim 20 kişi girince çöken sunucular var siz hesap edin.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
İlk baş para,kodlama, yapı bilgisi lazım kendim kodlama yapıp botum 2 günde bozulmuştu zor zor...

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hobi olarak diyorum karantinada çok fazla boş zamanım oluyor
Hobi olarak arkadaşlarınla beraber survival oynasanız bence daha çok eğlenirsiniz. Ben tek başıma bile eğleniyorum.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Yine örnek verdim 20 kişi girince çöken sunucular var siz hesap edin.
Sistemim güzel benim kaldırır herhalde 50-60 kişiye kadar ama büyürse (birazda para gelirse :D )yeni sistem alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hobi olarak arkadaşlarınla beraber survival oynasanız bence daha çok eğlenirsiniz. Ben tek başıma bile eğleniyorum.
Senin zevkin başka bende survival oynamaktan zevk alıyorum ama değişiklik istiyorum.

VorleN

80+ Silver
Hocam Hypixel gibi olmak zor iş 8 yıllık deneyim ve tecrübeleri var Hypixel Studios üst kuruluşu Riot Games zaten

rech

80+ Bronze
Kalıcı server açmayı biliyorum Güçlü bilgisayar lazım olduğunuda biliyorum hobi olarak arkadaşımla yapmak istiyorum (paraya ihtiyacım yok gelirse biyerlere bağışlarım paraya ihtiyacım yok)
Yazılım vs. biliyorum.
BANA NELER LAZIM ?
Sunucu kıralaman lazım diye biliyorum pluginler mod harita vs. güzel yaparsan ve reklam yaptırırsan olur ama şu an için çok zor büyümen çünkü insanlar craftrise ve son oyuncudan başka gözleri bişey görmüyor ben dahil (tr oyuncuları) ama eğer sabredip güzel bir sunucu açarsanız niye büyümesin

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
Kalıcı server açmayı biliyorum Güçlü bilgisayar lazım olduğunuda biliyorum hobi olarak arkadaşımla yapmak istiyorum (paraya ihtiyacım yok gelirse biyerlere bağışlarım paraya ihtiyacım yok)
Yazılım vs. biliyorum.
BANA NELER LAZIM ?
Plugin paketine ihtiyacın var ve sunucunun HUB Sunucu olması gerek.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,743
İsim
Gtx 1090Tİ
Dc sunucusu Web sitesi sorun değil özel bir şey yapmaya gerek yok sanırım mod kurma ve yazılım dışında.
Ortalama 4,5,10K youtuberlara sponsor olup reklamını yaptırırsanız çok fazla oyuncu gelecektir bu burdamı oynuyor aaa bende orda oynyayım diye düşünür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,259
Üyeler
165,662
Son üye
fenusse
Top Bottom