Minecaft'ta Hypixel gibi sunucu açmak istiyorum.

Ne 100 bini hocam söylerken zaman alıyor şimdilik 50 kişi bile girse yeter yavaş yavaş büyürüm ben.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hobi olarak diyorum karantinada çok fazla boş zamanım oluyor
Yine örnek verdim 20 kişi girince çöken sunucular var siz hesap edin.

İlk baş para,kodlama, yapı bilgisi lazım kendim kodlama yapıp botum 2 günde bozulmuştu zor zor...

Hobi olarak diyorum karantinada çok fazla boş zamanım oluyor
Hobi olarak arkadaşlarınla beraber survival oynasanız bence daha çok eğlenirsiniz. Ben tek başıma bile eğleniyorum.

Yine örnek verdim 20 kişi girince çöken sunucular var siz hesap edin.
Sistemim güzel benim kaldırır herhalde 50-60 kişiye kadar ama büyürse (birazda para gelirse :D )yeni sistem alırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hobi olarak arkadaşlarınla beraber survival oynasanız bence daha çok eğlenirsiniz. Ben tek başıma bile eğleniyorum.
Senin zevkin başka bende survival oynamaktan zevk alıyorum ama değişiklik istiyorum.

Hocam Hypixel gibi olmak zor iş 8 yıllık deneyim ve tecrübeleri var Hypixel Studios üst kuruluşu Riot Games zaten

Kalıcı server açmayı biliyorum Güçlü bilgisayar lazım olduğunuda biliyorum hobi olarak arkadaşımla yapmak istiyorum (paraya ihtiyacım yok gelirse biyerlere bağışlarım paraya ihtiyacım yok)
Yazılım vs. biliyorum.
BANA NELER LAZIM ?
Sunucu kıralaman lazım diye biliyorum pluginler mod harita vs. güzel yaparsan ve reklam yaptırırsan olur ama şu an için çok zor büyümen çünkü insanlar craftrise ve son oyuncudan başka gözleri bişey görmüyor ben dahil (tr oyuncuları) ama eğer sabredip güzel bir sunucu açarsanız niye büyümesin

Kalıcı server açmayı biliyorum Güçlü bilgisayar lazım olduğunuda biliyorum hobi olarak arkadaşımla yapmak istiyorum (paraya ihtiyacım yok gelirse biyerlere bağışlarım paraya ihtiyacım yok)
Yazılım vs. biliyorum.
BANA NELER LAZIM ?
Plugin paketine ihtiyacın var ve sunucunun HUB Sunucu olması gerek.

Dc sunucusu Web sitesi sorun değil özel bir şey yapmaya gerek yok sanırım mod kurma ve yazılım dışında.
Ortalama 4,5,10K youtuberlara sponsor olup reklamını yaptırırsanız çok fazla oyuncu gelecektir bu burdamı oynuyor aaa bende orda oynyayım diye düşünür

Geri