LostChanceee
80+
- Reaksiyon skoru
- 105
keşke alsaydımEvet tam olarak ne zaman oldu bilmiyoruz ancak dün 509 TL olan oyun bugün 1149 (en düşük paketi) sizce minecraft için indirim gelir mi ?
Bende aynısını dedim bu oyun için para biriktiriyordum. Peki ya sizce indirim gelir mi ?keşke alsaydım
Hocam IP adresi var bir de sanırım okuldasınız.Hocam Minecraft direkt erişim engeli yemiş
Alıntıyı görüntüle
Yok aslında bedava internet buldum. Sanırsam ondan.Bende aynısını dedim bu oyun için para biriktiriyordum. Peki ya sizce indirim gelir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam IP adresi var bir de sanırım okuldasınız.
MEB bağlıdır internetiniz ve şu anlık yaz tatiline girdiğimizde indirim geleceğini düşünüyorum 1 haftalık falan Epic Gameste yaz yaklaşması ile beraber Rockstar oyunlarına %50 ve %60 indirim uyguladı.Yok aslında bedava internet buldum. Sanırsam ondan
en son 1,5 yıl önce indirime girmişti. çok garanti değil benceMEB bağlıdır internetiniz ve şu anlık yaz tatiline girdiğimizde indirim geleceğini düşünüyorum 1 haftalık falan Epic Gameste yaz yaklaşması ile beraber Rockstar oyunlarına %50 ve %60 indirim uyguladı.
Yani tam olarak bir fikrim yok bu konuya dair araştırıyorum.en son 1,5 yıl önce indirime girmişti. çok garanti değil bence
Şu an arkadaşımın dediğine göre minecraft filmi henüz netflix gibi platformlarda gelmemiş.Minecraft en son 10. yılına özel indirime girmişti. Çok zor indirime giren bir oyun bende zam gelir düşüncesi ile birkaç ay önce almıştım iyi ki almışım diyorum. Filmine özel bile bir indirim yapılmadı kolay kolay indirim göreceğini sanmıyorum.
Film nisan ayında sinemalarda vizyona girdi. McDonalds filme özel figürler getirdi Türkiye'ye bu kadar olayın yanında bile indirim görmedi. Özel bir şey olması gerekir bence bir daha indirim görmesi için.Şu an arkadaşımın dediğine göre minecraft filmi henüz netflix gibi platformlarda gelmemiş.