Çözüldü✓ Minecraft %55 CPU yiyor.

Reaksiyon skoru
105
Minecraft oynarken RAM vermeyi falan denedim 2 GB 4 GB 5 GB 6 GB olarak bunları denedikten sonra ram kaçta kaç kullanılıyor diye bakarken görev yöneticisinden %55 - %90 falan oluyordu ancak tam ekrana aldığımda oyunu NVIDIA Alt+R kombinasyonunu kullanarak baktığımda sadece GPU yükü var CPU yükü %15- %20 arasında gidip geliyor neden oluyor acaba?

Minecraft oynarken RAM vermeyi falan denedim 2 GB 4 GB 5 GB 6 GB olarak bunları denedikten sonra ram kaçta kaç kullanılıyor diye bakarken görev yöneticisinden %55 - %90 falan oluyordu ancak tam ekrana aldığımda oyunu NVIDIA Alt+R kombinasyonunu kullanarak baktığımda sadece GPU yükü var CPU yükü %15- %20 arasında gidip geliyor neden oluyor acaba?
Sistemi tahmin edip geliyorum.

Sistemi tahmin edip geliyorum.
Hocam bu arada normalde GPU yük biniyordu şu an baktığımda GPU yükü azalmış Nvidia Alt+R kombinasyonundan baktığımda CPU kullanımı daha yüksek GPU %45 gibi kullanılıyorken CPU %50-88 arasında başaltıcı ayarlarına bakacağım.

Arkadaşlar sorunu çözdüm sorunun kaynağı oyunu ilk açtığımda chunkları falan yüklerken direkt ikisine de yük biniyormuş oyuna girdikten 20-30 saniye sonra düzeliyor sorun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kare hızını fulle
Zaten yaptım vsync açtım kapattım fps sınırlarını denedim sorunuda yazdım hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,531
Üyeler
185,278
Son üye
huseyincokal
Geri