Çözüldü✓ Minecraft %55 CPU yiyor.

Reaksiyon skoru
105
Minecraft oynarken RAM vermeyi falan denedim 2 GB 4 GB 5 GB 6 GB olarak bunları denedikten sonra ram kaçta kaç kullanılıyor diye bakarken görev yöneticisinden %55 - %90 falan oluyordu ancak tam ekrana aldığımda oyunu NVIDIA Alt+R kombinasyonunu kullanarak baktığımda sadece GPU yükü var CPU yükü %15- %20 arasında gidip geliyor neden oluyor acaba?

Minecraft oynarken RAM vermeyi falan denedim 2 GB 4 GB 5 GB 6 GB olarak bunları denedikten sonra ram kaçta kaç kullanılıyor diye bakarken görev yöneticisinden %55 - %90 falan oluyordu ancak tam ekrana aldığımda oyunu NVIDIA Alt+R kombinasyonunu kullanarak baktığımda sadece GPU yükü var CPU yükü %15- %20 arasında gidip geliyor neden oluyor acaba?
Sistemi tahmin edip geliyorum.

Sistemi tahmin edip geliyorum.
Hocam bu arada normalde GPU yük biniyordu şu an baktığımda GPU yükü azalmış Nvidia Alt+R kombinasyonundan baktığımda CPU kullanımı daha yüksek GPU %45 gibi kullanılıyorken CPU %50-88 arasında başaltıcı ayarlarına bakacağım.

Arkadaşlar sorunu çözdüm sorunun kaynağı oyunu ilk açtığımda chunkları falan yüklerken direkt ikisine de yük biniyormuş oyuna girdikten 20-30 saniye sonra düzeliyor sorun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kare hızını fulle
Zaten yaptım vsync açtım kapattım fps sınırlarını denedim sorunuda yazdım hocam.

Geri