Minecraft Bedava Pelerin

Bende hiç gözükmedi bile o geri sayım. Hesabı bağlama gibi bir yer de göremedim. Nasıl olacak çözebilsem güzel olurdu. Bugün yine deneyeceğim.
hesap bağlama vs yok hocam size kod veriliyor onu minecraft sitesinden hesabınıza tanımlıyorsunuz

hesap bağlama vs yok hocam size kod veriliyor onu minecraft sitesinden hesabınıza tanımlıyorsunuz
Ya krize girdim qweqweqwe mobil + pc aynı anda yayın açtım 10 15 dkdir izliyorum yok sağda solda bir şey de çıkmıyor. Bana yasak galiba qwepqwole

Ya krize girdim qweqweqwe mobil + pc aynı anda yayın açtım 10 15 dkdir izliyorum yok sağda solda bir şey de çıkmıyor. Bana yasak galiba qwepqwole
anlamadım gitti :D

aldınız mı hocam

ben kodu aldım ama kullanırken "Yanlış bir bölgeden satın alma işlemi yapmaya çalışıyorsunuz. Doğru bölgeden satın alma işlemi yapmak için ayarlarınızı güncelleştirmeniz gerekiyor." diyo nasıl çözerim ben bunu

Twitchi aldım ama şimdi nasıl kullancam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

envantere gelmedi

Son düzenleme:
Bu arada eve yeni döndüm bayram tatilinden amazon prime hesabı olanlar için Minecraft Legends ücretsiz

1744233935354.png

Tüm Pelerinleri Almış Bulunmaktayım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,324
Üyeler
184,614
Son üye
Pashamza
Geri