J J4cques 80+ Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 0 1 Ağustos 2024 #1 Minecraft forge yükledim fakat çıkış kodu hatası 1 sorunu ile karşı karşıya kaldım çoğu çözüm yollarını denedim fakat çözemedim.Driver ve Java sürümleri güncel launcher orjinal launcher.
Minecraft forge yükledim fakat çıkış kodu hatası 1 sorunu ile karşı karşıya kaldım çoğu çözüm yollarını denedim fakat çözemedim.Driver ve Java sürümleri güncel launcher orjinal launcher.
Cünyır 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 5,826 Reaksiyon skoru 2,805 1 Ağustos 2024 #2 Modlu birşeyler deniyorsan curseforge launcher gibi birşeyi var ordan play de
J J4cques 80+ Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 0 1 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hanaz yazmış: Modlu birşeyler deniyorsan curseforge launcher gibi birşeyi var ordan play de Devamı için tıklayın... Sunucu da oynamak için yapıyorum sunucuya forge yüklemeden giriş yapamıyorum.
Hanaz yazmış: Modlu birşeyler deniyorsan curseforge launcher gibi birşeyi var ordan play de Devamı için tıklayın... Sunucu da oynamak için yapıyorum sunucuya forge yüklemeden giriş yapamıyorum.