Selamlar. Pcyi sıfırladım ama öncesinde dünyamı flasha yedekledim. Şimdi tekrar yükleyip dünyayı saves klasörüne atıyorum ama algılamıyor. Silmeden önce java yüklüydü ama şimdi yüklemeden kullanıyorum ondan olabilir mi acaba?
MC zaten javayla çalışmıyor mu ağa javasiz nasıl açılıyorSelamlar. Pcyi sıfırladım ama öncesinde dünyamı flasha yedekledim. Şimdi tekrar yükleyip dünyayı saves klasörüne atıyorum ama algılamıyor. Silmeden önce java yüklüydü ama şimdi yüklemeden kullanıyorum ondan olabilir mi acaba?
Orjinal MC var. Açılıyor vallahaMC zaten javayla çalışmıyor mu ağa javasiz nasıl açılıyor
Java olmadan açılmaz ki zaten doğru diyor arkadaş. Benim save dosyasını atım istersen.![]()
Java olmadan açılmaz ki zaten doğru diyor arkadaş. Benim save dosyasını atım istersen.![]()
Original client mc yüklerken java yı içine kuruyor. Artık harici java yüklemenize gerek yok. Tabi korsan gene kurucak java yı.MC zaten javayla çalışmıyor mu ağa javasiz nasıl açılıyor
Original client mc yüklerken java yı içine kuruyor. Artık harici java yüklemenize gerek yok. Tabi korsan gene kurucak java yı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hacı yt dan bi bak mc yedek alma felan diye. Bi adımı atlıyosundur.
Hocam şimdi baktım da o dünyanın datası gitmiş. Acaba nasıl getirim?Save dosyasını doğru yerden alıp doğru koyduğunuzu emin misiniz?
Uğraşmayın bence hocam kolay kolay bulamazsınızHocam şimdi baktım da o dünyanın datası gitmiş. Acaba nasıl getirim?