Neler Yeni

Minecraft Düşük Fps Sorunu?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Eymen
Normalde shader açınca 100fps falan alıyordum ama şimdi 5-6fps veriyoe neden(Diğer oyunlarda sorun yok)?

Rtx 4070super
r7 7800x3d
32gb ram
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde shader açınca 100fps falan alıyordum ama şimdi 5-6fps veriyoe neden(Diğer oyunlarda sorun yok)?

Rtx 4070super
r7 7800x3d
32gb ram
@LoserIl @Gurkanpiro @Shourd varmı bilginiz?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

crabman

80+ Bronze
ettim sınırsızda
İlk önce shader olmadan fps kontrolü yapın. Normal fps değerlerine dönerse shader ayarlarını sıfırlayın veya silip tekrardan kurun, fakat normal fps değerlerine dönmezse...

dönmezse orasını bilmiyorum işte :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Yalçın
oyuna gir görev yoneticisni aç orada open djk olacak ona sağ tıkla dosya konumuna git ve yolu kopyala sonra grafik ayarlarına gir orada göz at yeri var kopyaladığın yolu yapıştır yuksek performansı seç harici ekran kartında çalışmıyor olabilir

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiç bilgisayar ayarı veya kablosunu falan değiştirdiğini hatırlıyor musun? Grafik ayarları kısmının ekran görüntüsünü atar mısın

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten javanın optımızasyonu rezalet shader kurulunca ayrı kotu oluyor normal
yok kanka 100fps alıyordum 1 hafta öncesi

oyuna gir görev yoneticisni aç orada open djk olacak ona sağ tıkla dosya konumuna git ve yolu kopyala sonra grafik ayarlarına gir orada göz at yeri var kopyaladığın yolu yapıştır yuksek performansı seç harici ekran kartında çalışmıyor olabilir
tamamdır kral harbiden brn onu unutmuşum bir bakayım dahiliyimi kullanıyorum

Hiç bilgisayar ayarı veya kablosunu falan değiştirdiğini hatırlıyor musun? Grafik ayarları kısmının ekran görüntüsünü atar mısın
bişey değiştirmedim ve olay grafik ayarlarıyla ilgili değil 1 hafta öncesi ile aynı ama arkadaşın dediği mantıklı geldi herhalde dahili gpu kullanıyorum

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
ekran kartın vs. hiç çöktü mü veya driver güncelledin mi?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Eymen
kanka sorun ondan kaynaklıda daha detaylı anlatırmısın en son dosya konumuna gittim sonra ne yapacağım

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Eymen
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Yalçın
Bu videoda 1.10 dan sonrasındakileri izle ve aynılarını yap.

Top Bottom