Neler Yeni

Minecraft hile kullanamıyorum.

farelerin kendi yazılımında bile olan bir şeyin hile olduğunu sanmıyorum.
Herkesin jitter yaparak ulaştığı 12-13 cps sayılarına bir yazılım ile basılı tutarak yapabiliyorsa bu hiledir. Hızlı tıklamasını kolaylaştırıyor, kolaylaştırmak da denmez aslında, direkt olarak yapıyor. O zaman aim asist de hile değil, yardım ediyor sadece :).

hocam farelerin kendi yazılımında olan şey kısayol. Ben karşıyım minecraft ta makro açılmasına. Apaçık hile :D
ne farkı var ki? yazılımdan da bir kere basılınca 1 dk basılı tutma gibi şeyler ayarlanabilir.
Post automatically merged:

Herkesin jitter yaparak ulaştığı 12-13 cps sayılarına bir yazılım ile basılı tutarak yapabiliyorsa bu hiledir. Hızlı tıklamasını kolaylaştırıyor, kolaylaştırmak da denmez aslında, direkt olarak yapıyor. O zaman aim asist de hile değil, yardım ediyor sadece :).
hocam aiming ile hızlı tıklama bence çok farklı şeyler. bir insanın aim çalışması ile hızlı tıklama çalışması farklı bence :D

ne farkı var ki? yazılımdan da bir kere basılınca 1 dk basılı tutma gibi şeyler ayarlanabilir.
Post automatically merged:

hocam aiming ile hızlı tıklama bence çok farklı şeyler. bir insanın aim çalışması ile hızlı tıklama çalışması farklı bence :D
Minecraft'da öyle değil işte. 1.8 PvP'nin en önemli maddesi hızlı tıklamak :).

Hala cevap alıyor konu, arkadaşlar sorun çözüldü üstte bir arkadaş yardım etti sağ olsun. Konu kilit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,523
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri