GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,261
3-5 ay gibi uzun bir süredir minecraft knightnw.com sunucusu üzerinde survival oynamaktayım sunucuda kurallar ve destek sistemi o kadar kötü ve rezalet bir durumdaki oyuncular claiminize raid atsa emekleriniz geri verilmiyor ve oyuncu sadece 2 gün jail yiyor oyuncu sizi claiminizin yanında claim alıp trapa sokarsa oyuncu sizi kestikten sonra işlem uygulanıyor ve sadece suçu işlediği hesaba işliyor bu yan hesaplarına işlemiyor ve giden eşyalarınız verilmiyor oyuncu sizlerin emeklerinizi maaf edip sizleri keserek itemlerinizi aldıktan sonra sizin ticket açmanız üzerine tickete geri dönüş sağlanıp yetkililerin oyuna giripte cezayı işlemesi sonrası oyuncuya anca ceza uygulanıyor bu süreç içerisinde oyuncu eşyaları yan hesabına gecirip emeklerinizi daha'da maaf edebiliyor ticket harici işlem uygulanmadığından oyuncular oyun içerisinde yetkililerin uyarılarına dahi kulak asmamaksızın emeklerinizi hiçe çıkarabiliyor ve bu süreçte siz oyuncuya karşılık verirseniz sizde rahatsız etmeye gelen oyuncuyu rahatsız etmekten ceza yiyorsunuz hile sistemi ise siz hile olmamanıza rağmen sizi savaş esnasında oyundan atarak yine eşyalarınızı hiçe çıkarabiliyor emeklerinizi götürebiliyor ve eşyaları alabilmek daha doğrusu bu sunucusa hayatta kalabilmek için MOBESE gibi 7/24 kayıt almanız gerekiyor yetkililer eringenliklerinden uğraşmamak için loglara bakmıyor ve size bakamayız diyip geçiştirerek olayı ört pas ediyor pay to win dahi olsanız toksic kitle tarafından emekleriniz hiçe çıkarılarak zarar üstüne zarar ediyorsunuz yetkililer sizlerden kanıt istiyor ama kanıtı kendileri sunmaya gelince sunmuyor
Sorun 1
Owarplar arası ışınlanırken gizemli yayımı pv1 ime attım ama hemen baktığımda pv 1 imde yoktu envanterimdede yoktu yere baktım owarpları gezdim yine yoktu diyorum böylesi bir olay oldu olamaz diyor kayıt sunun diyor loglara bakın diyorum bakamayız diyor e sende bana böylesi bir şey olamayacağına dair kanıt sun diyorum bakamayız geçmiş olsun iyi oyunlar diyor
Sorun 2
Ana claimimin yanında ufak bir claimim vardı sildim ana claimim hayla duruyor bir oyuncu geldi be etrafı maaf ederek claim çevreme zarar vermeye ve kesmeye kalkıştı yetkili çağırıyoruz gelmiyor 15dk sonra bir yetkili geldi oda uyardı uyarmasına rağmen oyuncu devam etti ve biz claimimizi savunmak için oyuncuya karşılık verdik diye bizde oyuncuyu kendi claiminde rahatsız ekmekten jaile girdik üstüne birdaha böyle bi olay olursa sizde ceza alırsınız diye adminden uyarı aldık sözde Türkiye genelinde kuralı olan düzenli bir sunucu işte Knightnw.com'un rezaleti
Sorun 1
Owarplar arası ışınlanırken gizemli yayımı pv1 ime attım ama hemen baktığımda pv 1 imde yoktu envanterimdede yoktu yere baktım owarpları gezdim yine yoktu diyorum böylesi bir olay oldu olamaz diyor kayıt sunun diyor loglara bakın diyorum bakamayız diyor e sende bana böylesi bir şey olamayacağına dair kanıt sun diyorum bakamayız geçmiş olsun iyi oyunlar diyor
Sorun 2
Ana claimimin yanında ufak bir claimim vardı sildim ana claimim hayla duruyor bir oyuncu geldi be etrafı maaf ederek claim çevreme zarar vermeye ve kesmeye kalkıştı yetkili çağırıyoruz gelmiyor 15dk sonra bir yetkili geldi oda uyardı uyarmasına rağmen oyuncu devam etti ve biz claimimizi savunmak için oyuncuya karşılık verdik diye bizde oyuncuyu kendi claiminde rahatsız ekmekten jaile girdik üstüne birdaha böyle bi olay olursa sizde ceza alırsınız diye adminden uyarı aldık sözde Türkiye genelinde kuralı olan düzenli bir sunucu işte Knightnw.com'un rezaleti