S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,340
rastgele her saticidan alabilir miyizBazılarında var bazılarında yok pttye verilince zaten mesaj geliyor
rastgele her saticidan alabilir miyizBazılarında var bazılarında yok pttye verilince zaten mesaj geliyor
Evetrastgele her saticidan alabilir miyiz
iyiymis o zaman ya buyuk seylerde sikinti cikma olasiligi var mi yoksa boyle ufak ufak mj takiliyim
Sorun çıkmaz vergisini veriyorsun alırken zateniyiymis o zaman ya buyuk seylerde sikinti cikma olasiligi var mi yoksa boyle ufak ufak mj takiliyim
yav simdi gelir gelmez ya da kalitesiz gelir yanlis urun gelir iade falan edemeyiz paramiz bosa gider diye soruyorum 500 yerine 5k kaybetmeyelim yaniSorun çıkmaz vergisini veriyorsun alırken zaten
Alacağın ürüne bağlı hocam vallayav simdi gelir gelmez ya da kalitesiz gelir yanlis urun gelir iade falan edemeyiz paramiz bosa gider diye soruyorum 500 yerine 5k kaybetmeyelim yani
arastirmak lazim o zaman eyw bakcam ama bi burayaAlacağın ürüne bağlı hocam valla
Bu şey degilmi tuna tavusun cigarasi !Çok tatlı gözüküyor. 28x6x6cm(11.02x2.36x2.36 inç) Boyut ve 1200 mAh bataryası var.
![]()
Brownstone el feneri Torch lambası yatak odası dekoratif ışık LED gece lambası USB şarj toka ile 11 inç çocuk hediye - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
kasim 12 de sipariş verdim aralık 1 de çin gümrüğünden çıktı hayır sıkıntı bir üründe değil kulaklıkTabi ki getiriyor.Bilmem kaç defa alışveriş yaptım. Eskisi gibi 1-2 ayda sürmüyor 10-20 gün arasında geliyor Max.
Değişkenlik gösteriyor bazen. Benimkiler 15 günde geliyor ortalamakasim 12 de sipariş verdim aralık 1 de çin gümrüğünden çıktı hayır sıkıntı bir üründe değil kulaklık
Aga ürünü eklediğim zaman sepette farklı fiyat çekiyor. Ve bunu sadece bu üründe dğeil tüm ürünlerde yapıyor kod falan mı girmek lazım?4
4üne kadar gösteriyor
Ürün alırken yorum ve sipariş sayısının yüksek olmasına bak. Bu şarta önem verirsen hiçbir şey olmaz. Benim ürünler genelde 9. gün elimde oluyor.arastirmak lazim o zaman eyw bakcam ama bi buraya