Minecraft nasıl beraber oynanır

furkankong

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
319
2 game pass hesabı yani 2 tane Minecraft a sahibiz nasıl beraber oynayabiliriz java sürümünü aternos falan olmadan mod falan vardı sanırım son sürüm Minecraft ta çalışıyor mu?

2 game pass hesabı yani 2 tane Minecraft a sahibiz nasıl beraber oynayabiliriz java sürümünü aternos falan olmadan mod falan vardı sanırım son sürüm Minecraft ta çalışıyor mu?
essential modu ile oynayabilirsiniz evet.

son sürümde dediğiniz mod çalışıyor mu peki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide shader nasıl kuruluyordu yardım edebilirmisiniz.

essential mod nasıl çalışıyor onuda bilmiyorum.

CurseForge üzerinden ikiniz de Essential moduna uygun en yüksek sürümde giriş yapıp birlikte oynayabilirsiniz.

son sürümde dediğiniz mod çalışıyor mu peki.

bide shader nasıl kuruluyordu yardım edebilirmisiniz.

essential mod nasıl çalışıyor onuda bilmiyorum.
hocam youtube den bakın ben de tam bilmiyorum :D shader ise çok basit curseforge üzerinden indirip mc girip ayarlardan dosya yerini açıp içine atıyorsunuz böyle anlatınca karışık oldu :D yt den bakabilirsiniz.

onun dahada basiti lunar client ile birbirinizi oyun içinden arkadaş ekleyip daha sonra biriniz host world seçeneği ile local server olusturur ve beraber oynayabilirsiniz. ayrıca hazır kullanabileceginiz modlar, sodium ile fps boost vesayre şeyler yüklü olarak geliyor

onun dahada basiti lunar client ile birbirinizi oyun içinden arkadaş ekleyip daha sonra biriniz host world seçeneği ile local server olusturur ve beraber oynayabilirsiniz. ayrıca hazır kullanabileceginiz modlar, sodium ile fps boost vesayre şeyler yüklü olarak geliyor
hocam benim gibi denizlerde gezen oyuncular için pek çalışmıyor xd.

hocam benim gibi denizlerde gezen oyuncular için pek çalışmıyor xd.
emin misin? aternos vb demedim. serverin durumu hostlayan kişinin internetine bağlı. ben arkadasimla oynarken hiç sorun çekmemiştim 32 chunkta bile

emin misin? aternos vb demedim. serverin durumu hostlayan kişinin internetine bağlı. ben arkadasimla oynarken hiç sorun çekmemiştim 32 chunkta bile
yok hocam işin esprisi o korsan oynuyorum en kısa sürede orjinale geçicem.

ya bizde orijinal mc var yani başka client falan kurmamıza gerek yok yani.

lunar clientte zaten orijinal minecraft ile çalışıyor, crackli oynayamiyorsun
lunar client güvenilir mi peki.

lunar client güvenilir gelmedi essential mod kurucam sanırım.

Geri