mare neyAyarladan mare hızını vsync yap
Kare olacaktı pardon yanlış yazmışımmare ney
düşey sekrenizasyon varKare olacaktı pardon yanlış yazmışım
Türkçesi o hocam onu deneyindüşey sekrenizasyon var
açık ama farketmiyorTürkçesi o hocam onu deneyin
ufo test atsam anlarmısın ghosting varmı yokmu diyeTürkçesi o hocam onu deneyin
Anlarım az buçuk olmadı forumdaki diğer kişilerde bakarda sadece minecraftta mı oluyor yoksa her oyundam mıaçık ama farketmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ufo test atsam anlarmısın ghosting varmı yokmu diye
Birde monitörü yeni mi aldınAnlarım az buçuk olmadı forumdaki diğer kişilerde bakarda sadece minecraftta mı oluyor yoksa her oyundam mı
buAnlarım az buçuk olmadı forumdaki diğer kişilerde bakarda sadece minecraftta mı oluyor yoksa her oyundam mı
Anlarım az buçuk olmadı forumdaki diğer kişilerde bakarda sadece minecraftta mı oluyor yoksa her oyundam mı
Birde monitörü yeni mi aldın
Birazcık var gibi hocambu
buda overdrive faster hali
AzaltabilirmiyizBirazcık var gibi hocam
uzak nesneler bozuk yakın güzelamaBirazcık var gibi hocam
Onun detayını pek bilmiyorum hocam ben ghosting sorunu diye yeni bir konu açarsanız başka arkadaşlar yardımcı olabilirAzaltabilirmiyiz
Uzak yakin işi monitörden dolayı değil hocam Minecrafttan dolayı öyle sanırım similasyon chunkı ile ilgili sunucuda oynuyorsanda adamların ayarladığı gibi görürsünAzaltabilirmiyiz
uzak nesneler bozuk yakın güzelama
sunucu değil bazen pestede oluyor oyuncuların arkasında gölge iziOnun detayını pek bilmiyorum hocam ben ghosting sorunu diye yeni bir konu açarsanız başka arkadaşlar yardımcı olabilir
Uzak yakin işi monitörden dolayı değil hocam Minecrafttan dolayı öyle sanırım similasyon chunkı ile ilgili sunucuda oynuyorsanda adamların ayarladığı gibi görürsün