- Reaksiyon skoru
- 9
Yen pc alana kadar bir süre oynamak için premium istemeyen launcher alıyorum.İnşallah pc toplarsam alacağım da beni bir süre idare edebilecek launcher önerebilir misiniz?
Tlauncher ücretsiz.Yen pc alana kadar bir süre oynamak için premium istemeyen launcher alıyorum.İnşallah pc toplarsam alacağım da beni bir süre idare edebilecek launcher önerebilir misiniz?
Tlauncher kullandım zaten legacy de kullandım onlar hariç.Tlauncher ücretsiz.
Bir üst mesajda legacy launcher kullandığımı belirttim.Tlegacy
Gööremedim hocam. Salwyrr olabilir. 1.20 yok ama güzeldirr.Bir üst mesajda legacy launcher kullandığımı belirttim.
Para biriktiriyorum pc alıp alacağım zaten beni 1 2 ay idare edebilecek launcher arıyorum.pre al reis
ben 1.20.4 oynadığım için indirmedim ama bakarım.Gööremedim hocam. Salwyrr olabilir. 1.20 yok ama güzeldirr.
tlauncher al iki ayPara biriktiriyorum pc alıp alacağım zaten beni 1 2 ay idare edebilecek launcher arıyorum.
ben 1.20.4 oynadığım için indirmedim ama bakarım.
üstteki mesajda ne yazıyo kardeş gözünde sıkıntı mı Var?tlauncher al iki ay
TlauncherYen pc alana kadar bir süre oynamak için premium istemeyen launcher alıyorum.İnşallah pc toplarsam alacağım da beni bir süre idare edebilecek launcher önerebilir misiniz?
salwyrr var veya easymc diye bir tane daha client var easymc de bir kişinin hesabını kullanırsın salwyrr da eklenti çok bulunurYen pc alana kadar bir süre oynamak için premium istemeyen launcher alıyorum.İnşallah pc toplarsam alacağım da beni bir süre idare edebilecek launcher önerebilir misiniz?
kullan diyecektim pardonüstteki mesajda ne yazıyo kardeş gözünde sıkıntı mı Var?