KlausM
80+ Silver
iban atayım da atsana bana para olmayan raka mı55 bin TL'ye para mı diyorsun tuhaf
iban atayım da atsana bana para olmayan raka mı55 bin TL'ye para mı diyorsun tuhaf
limitin yetmez para geri iade olur malum 55 bin TL senin için paraiban atayım da atsana bana para olmayan raka mı
kıvırma dostum gel özele atayımlimitin yetmez para geri iade olur malum 55 bin TL senin için para![]()
cebinde kola alacak paran yok burda dümen yapıyorsunlimitin yetmez para geri iade olur malum 55 bin TL senin için para![]()
La olm hani para lafı yapmıyordun çok gülünç hale düşüyorsun babanın parasıyla aldığın 4080 superi göz önüne sokmaya gerek yok. Konuşma daha fazla batıyorsun.iban atayım da atsana bana para olmayan raka mı
sonradan görme işte bunlar çokta takmamak gerekLa olm hani para lafı yapmıyordun çok gülünç hale düşüyorsun babanın parasıyla aldığın 4080 superi göz önüne sokmaya gerek yok. Konuşma daha fazla batıyorsun.
Babamın mı hahaha ne babası olum insan utanır lan babasından para isterken 120k verdim ben bu setupa ayrıca ben paranın lafını yapmıyorum arkadaş 55k parayı küçümsedi bende atar mısın dedim kıvırıyor şimdiLa olm hani para lafı yapmıyordun çok gülünç hale düşüyorsun babanın parasıyla aldığın 4080 superi göz önüne sokmaya gerek yok. Konuşma daha fazla batıyorsun.
Çok çalış senin de olur abisiLa olm hani para lafı yapmıyordun çok gülünç hale düşüyorsun babanın parasıyla aldığın 4080 superi göz önüne sokmaya gerek yok. Konuşma daha fazla batıyorsun.
Astronomik bir rakam değil onu kastetti arkadaş ama sen anlamadın.Babamın mı hahaha ne babası olum insan utanır lan babasından para isterken 120k verdim ben bu setupa ayrıca ben paranın lafını yapmıyorum arkadaş 55k parayı küçümsedi bende atar mısın dedim kıvırıyor şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok çalış senin de olur abisi
hayır arkadaş çok küçümsedi para miktarını atsın bakalım ibana bekliyorum.Astronomik bir rakam değil onu kastetti arkadaş ama sen anlamadın.
Şuanda da sahip olabilirim ama ne işime yarayacak dostum sen hala para kapistirma derdindesin yani bunlar çok zor ulaşılabilecek şeyler değil.Babamın mı hahaha ne babası olum insan utanır lan babasından para isterken 120k verdim ben bu setupa ayrıca ben paranın lafını yapmıyorum arkadaş 55k parayı küçümsedi bende atar mısın dedim kıvırıyor şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok çalış senin de olur abisi
Dostum ben para kapıştırmıyorum çocuk değilim arkadaş 2021 yılında çıkmış 4080s e eski ve ucuz dedi ben de fiyatını söyledim o da ucuz olduğunu ve küçük bir para olarak baktı oysa ki 2 asgari ücret bir işcinin 2 ayı demek ben burada övünmüyorum eleman sanki deste paralar ile geziyor bu para mı diyor ben de ona para değilse iban atayım gönder yazdım bunda büyütülecek bir şey yok eleman limitin yetmez diyor kıvırıyor sorsan kola alacak parası yoktur burada ahkam kesiyor hahahaŞuanda da sahip olabilirim ama ne işime yarayacak dostum sen hala para kapistirma derdindesin yani bunlar çok zor ulaşılabilecek şeyler değil.
hocam bana valo 2500 vp atabılırmısın dukkanda yagmacı vandal var55 bin TL'ye para mı diyorsun tuhaf