Neler Yeni

Minecraft premium olmadan kullanılabilicek launcher önerisi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Tuğra
iban atayım da atsana bana para olmayan raka mı
La olm hani para lafı yapmıyordun çok gülünç hale düşüyorsun babanın parasıyla aldığın 4080 superi göz önüne sokmaya gerek yok. Konuşma daha fazla batıyorsun.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
La olm hani para lafı yapmıyordun çok gülünç hale düşüyorsun babanın parasıyla aldığın 4080 superi göz önüne sokmaya gerek yok. Konuşma daha fazla batıyorsun.
sonradan görme işte bunlar çokta takmamak gerek

KlausM

80+ Silver
Babamın mı hahaha ne babası olum insan utanır lan babasından para isterken 120k verdim ben bu setupa ayrıca ben paranın lafını yapmıyorum arkadaş 55k parayı küçümsedi bende atar mısın dedim kıvırıyor şimdi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok çalış senin de olur abisi

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Tuğra
Babamın mı hahaha ne babası olum insan utanır lan babasından para isterken 120k verdim ben bu setupa ayrıca ben paranın lafını yapmıyorum arkadaş 55k parayı küçümsedi bende atar mısın dedim kıvırıyor şimdi :D

Astronomik bir rakam değil onu kastetti arkadaş ama sen anlamadın.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Tuğra

Şuanda da sahip olabilirim ama ne işime yarayacak dostum sen hala para kapistirma derdindesin yani bunlar çok zor ulaşılabilecek şeyler değil.

KlausM

80+ Silver
Şuanda da sahip olabilirim ama ne işime yarayacak dostum sen hala para kapistirma derdindesin yani bunlar çok zor ulaşılabilecek şeyler değil.
Dostum ben para kapıştırmıyorum çocuk değilim arkadaş 2021 yılında çıkmış 4080s e eski ve ucuz dedi ben de fiyatını söyledim o da ucuz olduğunu ve küçük bir para olarak baktı oysa ki 2 asgari ücret bir işcinin 2 ayı demek ben burada övünmüyorum eleman sanki deste paralar ile geziyor bu para mı diyor ben de ona para değilse iban atayım gönder yazdım bunda büyütülecek bir şey yok eleman limitin yetmez diyor kıvırıyor sorsan kola alacak parası yoktur burada ahkam kesiyor hahaha

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom