Minecraft Ray Tracing Açılmıyor

Kimera

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,343
Bildiğiniz üzere Minecraft neredeyse baştan sona kadar değişiyor. Ben bunu denemek istiyordum. Buradaki makalenin tamamını uyguladım. Oyuna girdiğimde ayarlarda 3 kaynak paketi de gözüküyor (RTX) ama etkinleştiremiyorum. Xbox Insider Hub'dan RTX demo kaydı yaptırdım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. ( Demo oynamaktayım. Yakında alacağım. )

Windows 10 Pro ( Deneme Sürümü )
Minecraft Windows 10 Edition Demo
ASUS TUF RTX2060 6 GB OC

Bildiğiniz üzere Minecraft neredeyse baştan sona kadar değişiyor. Ben bunu denemek istiyordum. Buradaki makalenin tamamını uyguladım. Oyuna girdiğimde ayarlarda 3 kaynak paketi de gözüküyor (RTX) ama etkinleştiremiyorum. Xbox Insider Hub'dan RTX demo kaydı yaptırdım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. ( Demo oynamaktayım. Yakında alacağım. )

Asus TUF RTX2060 6 GB OC
Rtx haritaları var onları indirip girmeniz lazım

Asus TUF RTX2060 6 GB OC
Demo olduğu için olabilir. RTX minecraft videolarında "bedrock edition" almak zorundasınız diye duymuştum.

Peki bunlar illaki tam sürüm mü istiyor ?
İnternet üzerinde ( GeForce'un kendi sayfasında vs. ) bulabilirmiyim ?
Harita oynamak için tam sürüme, RTX açmak için "bedrock edition"a ihtiyacınız var.
Bu arada MC windows 10 edition Demo'yu nereden indirdiniz?

Harita oynamak için tam sürüme, RTX açmak için "bedrock edition"a ihtiyacınız var.
Bu arada MC windows 10 edition Demo'yu nereden indirdiniz?
Microsoft Store'dan :D ?
Bedrock Edition ile Windows 10 Edition aynı değil mi zaten ???

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,226
Üyeler
194,909
Son üye
vaylelelelele
Geri