şuradan windows çevrimdışı 64 bit yazanı indirmeyi denejavasetup8u351 diye iniyor özellikle 64 bit diye indirmedim bir daha deniyim.
Bunu deniyim.şuradan windows çevrimdışı 64 bit yazanı indirmeyi dene
Aga olmuyor. 1.8de deniyorum da olmadı yaşuradan windows çevrimdışı 64 bit yazanı indirmeyi dene
1.8 ?Bunu deniyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga olmuyor. 1.8de deniyorum da olmadı ya
Bunu deniyim.
Aga olmuyor. 1.8de deniyorum da olmadı ya
@tursulubaklava1.8 de olmuyormuş. 1.16.5 de oluyor.
sen galiba yanlış sürüme göre pack indirmişsin1.8 de olmuyormuş. 1.16.5 de oluyor.
Deniyorumsayfanın en altında v6+ yazıyor 19 -> 1.7 diye gözüküyor onu dene indirdiğin dosyanın içinden low lite medium .. extreme ye kadar dosyalar var bunlarsı shader klasörüne sürükle![]()
Chocapic13’s Shaders 1.20, 1.19.4 → 1.18.2 (High-Quality & Performance) — Shaders Mods
Chocapic13’s Shaders mod is the baseline for many other shader packs out there, as you can learn just from checking a number of shader pack pages inshadersmods.com
Denedim olmuyor. Lite'ı denedim olmadı çöktü gene.sayfanın en altında v6+ yazıyor 19 -> 1.7 diye gözüküyor onu dene indirdiğin dosyanın içinden low lite medium .. extreme ye kadar dosyalar var bunlarsı shader klasörüne sürükle![]()
Chocapic13’s Shaders 1.20, 1.19.4 → 1.18.2 (High-Quality & Performance) — Shaders Mods
Chocapic13’s Shaders mod is the baseline for many other shader packs out there, as you can learn just from checking a number of shader pack pages inshadersmods.com
V6+ denediğinden eminsen geriye benim aklıma gelen işlemciniz apu mu ?Deniyorum
Denedim olmuyor. Lite'ı denedim olmadı çöktü gene.
1660super var işte nasıl bağlanim ?V6+ denediğinden eminsen geriye benim aklıma gelen işlemciniz apu mu ?
1660 SUPER a bağladığından eminsen ben konuyu upluyorum
Kusura bakmayın aklıma bir şey gelirse size yazayım iyi günler.
i3 12100f 1660super 16gbram1
1660super var işte nasıl bağlanim ?
@tursulubaklava ?1
1660super var işte nasıl bağlanim ?
i3 12100f 1660super 16gbram