EN baba shaderi indirdin galibaÇoğu oyunu oynadıktan sonra Minecraft da biraz takılayım dedim shader kurmayı denedim Normalde 500 1000 fps alırken Shader açınca 19 fps alıyorum sorunu bilen var mı ?
shaderlar genel olarak zaten pc ni kastırır artı minecraftta 500 fps almak çok zor deil arkadaşlar geforce 920m im var en en en fps pack i indir pvp pack diyede geçiyolar oyunun 300 400 fps lere uçarÇoğu oyunu oynadıktan sonra Minecraft da biraz takılayım dedim shader kurmayı denedim Normalde 500 1000 fps alırken Shader açınca 19 fps alıyorum sorunu bilen var mı ?
8 ideal benceGörüş mesafesini 12 veya altını yap o zaman düzelir.
Hayır, deneye deneye stabil FPS değerleri hangi görüş mesafesinde ise ona göre yap.shaderlar genel olarak zaten PC ni kastırır artı minecraftta 500 fps almak çok zor deil arkadaşlar geforce 920m im var en en en fps pack i indir pvp pack diyede geçiyolar oyunun 300 400 fps lere uçar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8 ideal bence
yanlış anladın yani kankamHayır, deneye deneye stabil FPS değerleri hangi görüş mesafesinde ise ona göre yap.
knk shader zaten aşırı kastıran bişi 19 normal değil ama 60 80 arası gidip gelir fps bide iyi bi texture pack kurunca fps gg oluyoÇoğu oyunu oynadıktan sonra Minecraft da biraz takılayım dedim shader kurmayı denedim Normalde 500 1000 fps alırken Shader açınca 19 fps alıyorum sorunu bilen var mı ?
1650s ile 100 fps alamyıorum yani pubg den düşük fps demekÇoğu oyunu oynadıktan sonra Minecraft da biraz takılayım dedim shader kurmayı denedim Normalde 500 1000 fps alırken Shader açınca 19 fps alıyorum sorunu bilen var mı ?
bende ryzen 5 3600 rx 5600 xt ile 60 fps falan oynuyorum fps düşüyor bayaben orda ona indir derken ona tavsiye vermedim kardeşim 500 fps in mc de çok fazla olmadığını anlatmaya çalıştım
yanlış anladın yani kankam
shader zaten fps i düşürüyor artı sağlıklı gölgelendirmede sağlıyamıyorbende ryzen 5 3600 rx 5600 xt ile 60 fps falan oynuyorum fps düşüyor baya
Seni o arkadaş zannetim kardeş kusura bakma. Ginede deneyerek bulması gerek.ben orda ona indir derken ona tavsiye vermedim kardeşim 500 fps in mc de çok fazla olmadığını anlatmaya çalıştım
yanlış anladın yani kankam
Ya ben RX 580 RYZEN 5 1600AF ile 32 chunk normalde 120FPS alıyorumshaderlar genel olarak zaten PC ni kastırır artı minecraftta 500 fps almak çok zor deil arkadaşlar geforce 920m im var en en en fps pack i indir pvp pack diyede geçiyolar oyunun 300 400 fps lere uçar
8 ideal bence