minecraft texture pack photoshop

Reaksiyon skoru
4
photoshop 2018 var bende ve minecraftta texture pack kurulum ln herşeyi yaptım ve biliyorum fakat nasıl bloğun üstüne resim ekleyebilirim yani oyuna girince o bloğun üstünde benim koyduğum resim olsun. Örnek verirsek çıkış yok haritasının texture packinde bloğun üstünde paylaço resmi var.

Gördüğün gibi bir kitaplığın yanı var bir de üstü var. Üstünün adı (bookshelf_top.png)
Neyin üstünü yapacaksan bloğun ingilizce adı + alt çizgi + top yapacaksın.
bookshelf.png
bookshelf_top.png

Gördüğün gibi bir kitaplığın yanı var bir de üstü var. Üstünün adı (bookshelf_top.png)
Neyin üstünü yapacaksan bloğun ingilizce adı + alt çizgi + top yapacaksın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yani bakın onun her yerinde paylaço resmi vardı ama onu pixellerle boyamış olamaz çok gerçekçi yani büyük ihtimalle resim yapıştırmış ve hareket ediyor resmi bunu nasıl yapmış ya

yani bakın onun her yerinde paylaço resmi vardı ama onu pixellerle boyamış olamaz çok gerçekçi yani büyük ihtimalle resim yapıştırmış ve hareket ediyor resmi bunu nasıl yapmış ya
512X512 texture dir o. Hareket ettirmek için sanırım json dosyaları ile oynamak gerekiyor.

O resmin çözürnülüğü doğru ayarla sonra ismini yukarı bahsettiğim gibi yap ve doğru yere bırak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,787
Üyeler
189,724
Son üye
uysal034
Geri