Mini Cooper 5 Kapı 2022 İçin Jant Lastik Tavsiyesi

Kardolar biliyorsunuz bir Mini aldım falan filan şimdi ufak ufak yükleme işlemlerine başladık AMA jant konusunda kararsızım kaldım OZ GUNMETAL nasıl? Sizi kardeş abi gibi görüyorum sizinle paylaşıyorum böyle şeyleri story bile atmıyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Varsa farklı tavsiyeleriniz bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
TSW Sebring matte black çok daha güzel durur bence.

1655315305389.png

1655315330303.png

Abdullah abi paylaştığın modelin bir tık daha koyu siyah'a yakın olan rengi daha iyi olur gibi.

1655315633025.png

Bu model'de Mini Cooper yakıştırıyorum ben.

Kardolar biliyorsunuz bir Mini aldım falan filan şimdi ufak ufak yükleme işlemlerine başladık AMA jant konusunda kararsızım kaldım OZ GUNMETAL nasıl? Sizi kardeş abi gibi görüyorum sizinle paylaşıyorum böyle şeyleri story bile atmıyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
Fotodaki gayet iyi bence

CMS40 TAKACAN BUNA DİP BASIK BİDE ARKAYA 2 TANE KOCAMAN POİNEER ATCAN MAHALLEDE CENGİZ KURTOGUL YILLARDIR KULLENMİS ASKIN VAR BENDE

Alıntıyı görüntüle
Bence güzel uyar diyecektim de pek araba bu jantın seviyesi spor değil ya.
Bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,717
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri