Mırnav
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,792
TSW Sebring matte black çok daha güzel durur bence.Kardolar biliyorsunuz bir Mini aldım falan filan şimdi ufak ufak yükleme işlemlerine başladık AMA jant konusunda kararsızım kaldım OZ GUNMETAL nasıl? Sizi kardeş abi gibi görüyorum sizinle paylaşıyorum böyle şeyleri story bile atmıyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Varsa farklı tavsiyeleriniz bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Arabanın önü kısa bence çok iyi durmayabilir ya fotodaki gibi audi RS serisi veya S serisi ve yine veya SLS serisi mercedeslere yakısır bu bence
Ben de simsiyah jantları bir sevemedim yaaBu modelin bir tık daha koyu siyah'a yakın bir jant daha iyi olur gibi.
Arabanın önü kısa bence çok iyi durmayabilir ya fotodaki gibi audi RS serisi veya S serisi ve yine veya SLS serisi mercedeslere yakısır bu bence
Abi burda plakayi karalayip st de niye karalamadin
Fotodaki gayet iyi benceKardolar biliyorsunuz bir Mini aldım falan filan şimdi ufak ufak yükleme işlemlerine başladık AMA jant konusunda kararsızım kaldım OZ GUNMETAL nasıl? Sizi kardeş abi gibi görüyorum sizinle paylaşıyorum böyle şeyleri story bile atmıyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Bence güzel uyar diyecektim de pek araba bu jantın seviyesi spor değil ya.Kardolar biliyorsunuz bir Mini aldım falan filan şimdi ufak ufak yükleme işlemlerine başladık AMA jant konusunda kararsızım kaldım OZ GUNMETAL nasıl? Sizi kardeş abi gibi görüyorum sizinle paylaşıyorum böyle şeyleri story bile atmıyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle