Mini PC için GPU Riser kablo önerisi

atar1993

80+
Reaksiyon skoru
173
Bütçe
5000
Merhaba değerli donanımarşivi sakinleri.
Topladığım mini sistem için ekran kartı riser kablosu ihtiyacım var fakat kasaya uyan tek tip riser kablo var. Buna uygun kablo arıyorum. Kablodaki soket bağlantı yerleri ters yöne bakacak şekilde olması gerekiyor. Diğer riser kablolar malesef olmuyor. Buna uygun 2. el bile olsa riser kablo almam gerekiyor. Amazon linkini paylaşıyorum. Benzer kablolardan arıyorum.

Hocam zaten riserlar tek tip olur. Eskiden mining de kullanılan riserlar daha kısa oluyordu. Ek aparatlı oluyor. Onlar çok sağlıklı değil. Bu görseldekiler düzgün çalışır. Aşağıdaki sizinkiyle birebir aynı modeller var. HB de incelemelerde montajlı görseller var. Ekran kartını dikine takmadıkça sorun olmaz. Zaten bunların mantığı incelemelerdeki gibi.

Bir de pci e 3.0 uyumlu imiş. 4.0 uyumlu değil diyorlar. Onun için biostan 3.0 a ayar yapmış kullanıcılar.

Hb de daha uygun

Atom bilişimde 4.0 destekli gözüküyor, fakat hb de biri çalışmadığını söylemiş. Yani bu işler biraz sıkıntılı gözüküyor. :)

Hocam zaten riserlar tek tip olur. Eskiden mining de kullanılan riserlar daha kısa oluyordu. Ek aparatlı oluyor. Onlar çok sağlıklı değil. Bu görseldekiler düzgün çalışır. Aşağıdaki sizinkiyle birebir aynı modeller var. HB de incelemelerde montajlı görseller var. Ekran kartını dikine takmadıkça sorun olmaz. Zaten bunların mantığı incelemelerdeki gibi.

Bir de pci e 3.0 uyumlu imiş. 4.0 uyumlu değil diyorlar. Onun için biostan 3.0 a ayar yapmış kullanıcılar.

Hb de daha uygun

Atom bilişimde 4.0 destekli gözüküyor, fakat hb de biri çalışmadığını söylemiş. Yani bu işler biraz sıkıntılı gözüküyor. :)
Bu kablolardan zaten var elimde bunlar mini ITX kasaya uygun değil. Attığım ürünle hiçbir alakası yok. Amazon linkindeki kablo görselinde çizerek soketin nereye baktığını atıyorum. Tek tip değil kablolar. chatGPTye sorduğumda bile 8-10 çeşit anlatıyor. Benim istediğim ise spesifik tek kablo tipi.

Görselde görüldüğü üzere soket kısımları kablo ile paralel ve kablo yönüne bakıyor.
1771856839911.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,275
Üyeler
189,241
Son üye
tarıkeren
Geri