- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 20,746
Cooler Master ve Thermaltake ürünler de var. Fakat ikisinin de kalitesi ne kadar iyi bilmiyorum.
Bende bilmiyorum hiç. Arkadaş bir link göndermiş, oradan satın alacağım bakalım deneyip göreceğiz artık. Baktım çok kayıp var doğru düzgün iş görmüyor, iade edip paraya kıyıp Asus'un modelini alıp deneyeceğim.Cooler Master ve Thermaltake ürünler de var. Fakat ikisinin de kalitesi ne kadar iyi bilmiyorum.
Kasanız neydi?Bende bilmiyorum hiç. Arkadaş bir link göndermiş, oradan satın alacağım bakalım deneyip göreceğiz artık. Baktım çok kayıp var doğru düzgün iş görmüyor, iade edip paraya kıyıp Asus'un modelini alıp deneyeceğim.
Asus Rog Helios kasam var. 200mm Yeteceğini düşünüyorum.Kasanız neydi? Uzunluğuda önemli çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirime giren itopyadaki 200MM miş ROG 240MM 300MM olanlarda var ona da dikkat etmeniz lazım.
Aslına bakarsanız, benim topladığım sistem komple Asus üzerinden gidiyor, anakart, kasa, e.kartı, klavye, mouse vs. hepsi Asus.Ben 3080 OC ile Rog, kablo kullanıyorum. Bu, kadar harcanıyorsa bence en iyisi alınmalı.
hera bilişim güvenilir mi?Teşekkür ederim hocam. Hemen yapışayım buna ben.
Vallahi vatana paramı yatırmış bekliyordum. Daha sonra kasa aldığım bir mağaza vardı. Bir sorayım dedim. 1 adet getireceklerini söyledi.
Dedim getiriyorsanız kesin alacağım. Dedi getireceğiz. Dedim aldım o halde. O şekilde aldım. Başka getirecek mi bilmiyorum.
Mağaza Herabilişim.
Güvenilir hocam, müşteri memnuniyeti de en üst safhada diyebilirim.hera bilişim güvenilir mi?
thermaltake veya cooler master varAsus'un ürününe baktım 500 küsür lira ve şık. Fakat bunun performansında 200-300e bulsam da alırım.
Böyle düşünürsek önerebileceğiniz bir model var mıdır? Birde bunlar PCI-e 3.0 sanırım, çok kayıp yaşar mıyım?
Neden tavsiye etmezsin?riser cable pek tavsiye etmem.
yani ilaki vertical gpu design istiyorsan. tmm okey.
yinede tavsiye etmem.
thermal problem yasaniyor cogunluklan.Neden tavsiye etmezsin?
Çok fazla kayıp olmuyor ya gözlemlediğim kadarıyla.
O kadar sistem dizdim, vertical dizaynda olsun, azcık gösteriş yapsın kasa yahu.
Böyle bir sorun yaşarsam çıkartırım zaten yatay koyarım. Kasanın sarkma yapmaması için yatay desteğide mevcut.thermal problem yasaniyor cogunluklan.
misal gpu cok Window yaklasiyorsa.
frame drops arada sirada olusuyor.
fps düsüklükü
bide gpu daha sicak olabiliyor
bagzi gpu lar Fan sesi daha yükseliyor.