3080 için Riser kablo önerisi.

Böyle bir sorun yaşarsam çıkartırım zaten yatay koyarım. Kasanın sarkma yapmaması için yatay desteğide mevcut.
Ama bir özendim yani dikey koymak istiyorum, kasa bunuda destekliyor kendinden yeri var. Hoş olabilir diye.

Sizin önerdiğiniz mi yoksa bu mu dersiniz? Arkadaşta yazmışta ona göre alacağım gün içinde.
Cooler master alırdım. İndirimde olmasa thermaltake daha mantıklıydı

Böyle bir sorun yaşarsam çıkartırım zaten yatay koyarım. Kasanın sarkma yapmaması için yatay desteğide mevcut.
Ama bir özendim yani dikey koymak istiyorum, kasa bunuda destekliyor kendinden yeri var. Hoş olabilir diye.

Sizin önerdiğiniz mi yoksa bu mu dersiniz? Arkadaşta yazmışta ona göre alacağım gün içinde.
tmm da senin ekran kart pci express 4.0 x16
senin aldin ürün PCI-E 3.0 veya sectin ürün PCI-E 3.0

o nedenle 4.0 bakin.

fazlada bulunmasi zor olucak. galiba piyasada fazla yok.
ha aralarinda speed olayi farki cok az .
lakin olmusken tam olsun :))))

tmm da senin ekran kart pci express 4.0 x16
senin aldin ürün PCI-E 3.0 veya sectin ürün PCI-E 3.0

o nedenle 4.0 bakin.

fazlada bulunmasi zor olucak. galiba piyasada fazla yok.
ha aralarinda speed olayi farki cok az .
lakin olmusken tam olsun :))))
PCI-e 4.0 bulamadım ben. Varsa link atabilir misiniz?
Birde 3.0 bu kadar pahalıyken, 4.0 olan sürümler bayağı pahalı olacaktır gibime geliyor.
O yüzden pek tercih edeceğimi düşünmüyorum fiyat olarak. Saçma pahalı geldi çünkü bana fiyatlar.
Ama dediğiniz gibi o kadar sistem topladım bende herşeyin tam olmasını isterim. O kadar şey yapıp bir ürünü dandik almak veya aldığım üründen çok çok kayıp yaşamak istemem.

PCI-e 4.0 bulamadım ben. Varsa link atabilir misiniz?
Birde 3.0 bu kadar pahalıyken, 4.0 olan sürümler bayağı pahalı olacaktır gibime geliyor.
O yüzden pek tercih edeceğimi düşünmüyorum fiyat olarak. Saçma pahalı geldi çünkü bana fiyatlar.
Ama dediğiniz gibi o kadar sistem topladım bende herşeyin tam olmasını isterim. O kadar şey yapıp bir ürünü dandik almak veya aldığım üründen çok çok kayıp yaşamak istemem.
bana kalirsa horizontal gpu ekle.
bu riser cable gerek yok.
eskiden herkes yapiyordu. baya trend kacmisti.
simdi cogu tanidim arkadaslar , normal ekliyor gpu.
o paraylan baska birsey alirsin systemine kardes

Bunu önerecektim ama PCI 4.0 desteği olan bir tane olursa daha güzel olur, ileride de kullanılır.
4.0 yok sanırım piyasada. Bakıyorum bulamıyorum. Yine de teşekkür ederim.
bana kalirsa horizontal gpu ekle.
bu riser cable gerek yok.
eskiden herkes yapiyordu. baya trend kacmisti.
simdi cogu tanidim arkadaslar , normal ekliyor gpu.
o paraylan baska birsey alirsin systemine kardes
Bugüne kadar hep yatay kullandım zaten. Bir özenmiştim işte. Neyse bakalım.
Sisteme ekleyeceğim bir şey kalmadı bu arada. Herşeyi aldığımı düşünüyorum. 😂
En fazla ekstra SSD falan alınabilir.

Kaliteliyse bunu düşünebilirim. O gelene kadar da yatay kullanıp test etme imkanım olur. Ama bozuk geldi diyelim.
Bunun iadesiyle uğraşılır mı ki?
Zahmet edip araştırıp bulmuşsunuz teşekkür ederim ama bilemedim şimdi.
Yorumları okudum az önce. Coolermaster v2 ile vs uyumluymuş. Anakartın BIOS'undan ilk PCI x16 girişi 4.0 olarak ayarlanmazsa çalışmıyormuş ki bu gayet doğal, anakart o kabloyu bir cihaz olarak algılamaz. Bozuk geleceğini sanmıyorum kablo sonuçta.

Yorumları okudum az önce. Coolermaster v2 ile vs uyumluymuş. Anakartın BIOS'undan ilk PCI x16 girişi 4.0 olarak ayarlanmazsa çalışmıyormuş ki bu gayet doğal, anakart o kabloyu bir cihaz olarak algılamaz. Bozuk geleceğini sanmıyorum kablo sonuçta.
Uyumluymuştan kastınız nedir? Bu kabloyu Coolermaster v2 kablo alırsam ona mı takacağım?
Direk anakart ile ekran kartı arasına takmayacak mıyım?

- Şöyle diyim Coolermaster v2 kablo alırsam PCI-e 3.0 olarak ayarlamam gerekiyor anakarttan.
- Sizin söylediğiniz kabloyu alırsam da anakart ekran kartı arasına takıp biostan PCI-e 4.0 olarak ayarlamam gerek miyor mu?

Uyumluymuştan kastınız nedir? Bu kabloyu Coolermaster v2 kablo alırsam ona mı takacağım?
Direk anakart ile ekran kartı arasına takmayacak mıyım?

- Şöyle diyim Coolermaster v2 kablo alırsam PCI-e 3.0 olarak ayarlamam gerekiyor anakarttan.
- Sizin söylediğiniz kabloyu alırsam da anakart ekran kartı arasına takıp biostan PCI-e 4.0 olarak ayarlamam gerek miyor mu?
Anakart ile ekran kartı arasına takılacak, evet. Kasa destekliyorsa direkt olarak dik takılabilir ve arasına da bu takılabilir. Ancak desteği yoksa Cooler Master v2 gibi bir dik tutma aparatı lazım. Ama onunla gelen kablo PCI 3.0. Bildiğim kadarıyla o kablo değişebiliyor ve bu PCI 4.0 kablosu onunla değişmesi lazım. Evet, BIOS'tan PCI-e 4.0 olarak ayarlamanız gerekecek. Bunun boyutları varmış hiç dikkat etmemiştim, 15 cm yeterli olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,495
Üyeler
189,093
Son üye
Neteyam
Geri