3080 için Riser kablo önerisi.

Anakart ile ekran kartı arasına takılacak, evet. Kasa destekliyorsa direkt olarak dik takılabilir ve arasına da bu takılabilir. Ancak desteği yoksa Cooler Master v2 gibi bir dik tutma aparatı lazım. Ama onunla gelen kablo PCI 3.0. Bildiğim kadarıyla o kablo değişebiliyor ve bu PCI 4.0 kablosu onunla değişmesi lazım. Evet, BIOS'tan PCI-e 4.0 olarak ayarlamanız gerekecek. Bunun boyutları varmış hiç dikkat etmemiştim, 15 cm yeterli olacaktır.
Heh anladım. Kasamın desteği bulunmakta kendinden. Asus Rog Helios. Ben ne olur ne olmaz diye 20 cm'lik olandan almayı planlıyorum.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Ben kasamı oradan aldım. Aldıktan 1 gün sonra kargo gelmeden aradılar kasanın camına dikkat edin diyerek. O derece güvenilir yani.
Evet benide aramışlardı. Kargo elime ulaştıktan sonra da aradılar, var mıdır bir sorun diye. Baya iyi müşteri memnuniyeti ve takibi var.

Ben kasamı oradan aldım. Aldıktan 1 gün sonra kargo gelmeden aradılar kasanın camına dikkat edin diyerek. O derece güvenilir yani.
Anladın sordum 3080 tuf modeli gelicekmşl başka model istiyorum gelirse alacağım konu dışı bileşen soracağım 3 fanlı sıvı soğutma aldım 3080 alacağım amd9 b550 TOMA hawk anakart var kasa önerirmsn yeni kasa alacağın şuanki kasama sıvı soğutma sığmıcağı için

Benim kasamı al incelemesini bile yaptım kafana yatar.

Geri