Minimum paraya pc toplama

emirhank7

80+
Reaksiyon skoru
57
ufak tefek yazilim icin kullanmaya pc aliyorum. 8x2 , 1tb ssd yapıcam. ama ekran karti ve islemci konusunda kararsiz kaldim. cok pahaliya kacmadan minimal hangi kombinasyon iyi olur. oynayacagim oyunlar ets asetta beamng gta5. hepsini minimumda oynasam yeter. ekranım var 1080p

ufak tefek yazilim icin kullanmaya pc aliyorum. 8x2 , 1tb ssd yapıcam. ama ekran karti ve islemci konusunda kararsiz kaldim. cok pahaliya kacmadan minimal hangi kombinasyon iyi olur. oynayacagim oyunlar ets asetta beamng gta5. hepsini minimumda oynasam yeter. ekranım var 1080p
aldığın diğer parçalarıda söyle ona göre önerelim

aldığın diğer parçalarıda söyle ona göre önerelim
elimde bisey yok sadece dusunuyorum. muhtemelen ramler lexar 8x2 olur. ssd hangi marka olur bilmiyorum ama m2 nvme mi ne diyolar onlardan alırım. kasa hakkında hicbi fikrim yok. psu da 80+ bronze 650w falan.

elimde bisey yok sadece dusunuyorum. muhtemelen ramler lexar 8x2 olur. ssd hangi marka olur bilmiyorum ama m2 nvme mi ne diyolar onlardan alırım. kasa hakkında hicbi fikrim yok. psu da 80+ bronze 650w falan.
çok az şeyler söylüyorsun bütçe ne olucak

valla hocam 20 civarı 23e kadar çikabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hic bilgim yok zaten hocam elimde de bisey yok. mumkunse 0dan dizebilirseniz iyi olur
ikinci el sorun olurmu bazı parçalar

ikinci el sorun olurmu bazı parçalar
olmaz hocam da ekran karti harici 2. ele ugramasak iyi olur sanki. tokatlanma ihtimalini dusurmek lazim..

bu arada ikinci el diye çok üstlerde uçmaya gerek yok. ne kadar az harcarsam o kadar iyi

olmaz hocam da ekran karti harici 2. ele ugramasak iyi olur sanki. tokatlanma ihtimalini dusurmek lazim..

bu arada ikinci el diye çok üstlerde uçmaya gerek yok. ne kadar az harcarsam o kadar iyi
şöyle diyim ekran kartı ve işlemci ikinci el olsa çok iyi olur geirsi bulunur zaten ekran akrtrı olarak 6800xt işlemci 5600 alın derim diğer parçaların sıfır hallerini atim

anakart

ram

ssd

şimdi geri kalan parçalar konusunda bir kasa birde psu kaldı buda ekran kartını uygun fiyata bulup bulmamana bağlı bulursan kasayıda buluruz bulamazsan uzay montaj bütçen çıkmazsada ekran kartını 6700xt alırsın kasa ve psuyuda ona göre seçerşz

@Shourd
4242.webp

ekran kartı, islemci (sogutucu) işini nasıl yapmalıyız. uzay montaj da yapabilirim sorun degil asarım duvara ama sogutmasını nasıl cözücez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,258
Üyeler
183,253
Son üye
Theren1
Geri