Mining düşük kazanç?

Efem1905

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
753
60.5 MH larda kaziyorum ethermine üzerinden paramı çektim ondan sonra 2 gün 5 saat falan oldu kazançlar böyle.
Normalmi kazım değeri.

IMG_20210327_110156.jpg

IMG_20210327_110136.jpg

hangi siteden kazıyosun

değerler normal duruyor ekran kartın 5700xt mi

artık ethden kazanılan değerler düşürüldü yaklaşık 3-4 gündür böyle herkes az kazanıyor şuan
kuzenim dün başladı sitede 25 mh gösteriyo
memori OC yaptım 28 de kazıyor şuan belli kişilerde geçerli galiba
5500xt 4gb

kuzenim dün başladı sitede 25 mh gösteriyo
memori OC yaptım 28 de kazıyor şuan belli kişilerde geçerli galiba
5500xt 4gb
1 hafta önce 49mhden 14-15 saatte 4 dolar civarı kazanıyordum hala 49mh ama 3 dolar alıyorum mh de bir düşüklük yok kazanımlar az geliyor

60.5 MH larda kaziyorum ethermine üzerinden paramı çektim ondan sonra 2 gün 5 saat falan oldu kazançlar böyle.
Normalmi kazım değeri.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Ekran kartınız nedir? Overclock yada Undervolt yaptınız mı? Kazım yaparken arkada çalışan CMD'nin ekran görüntüsünü atar mısınız? Bu sitedeki veriler size gerçek kazım değerinizi göstermez CMD ekranında yazanlar önemli.
Ek olarak bunu tek bir kartla yapmanız çok mümkün değil birden fazla kart kullanıyorsunuz sanırsam. Kaç kart kullanıyorsunuz ve kartların modelleri nedir?

ciddi misin ben de bu değerlerde kazıyorum, 14 saatte 4 dolar kazamadım hiç
evet 1 hafta önce öyleydi ama şuan 3 dolar belki daha da düşüktür tam hesap yapmıyorum.Ama 1 hafta önce 3.95 bazen 4 dolar üstüne de çıkmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartınız nedir? Overclock yada Undervolt yaptınız mı? Kazım yaparken arkada çalışan CMD'nin ekran görüntüsünü atar mısınız? Bu sitedeki veriler size gerçek kazım değerinizi göstermez CMD ekranında yazanlar önemli.
cmd ekranı ile burda ki değerler aynı bende

evet 1 hafta önce öyleydi ama şuan 3 dolar belki daha da düşüktür tam hesap yapmıyorum.Ama 1 hafta önce 3.95 bazen 4 dolar üstüne de çıkmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cmd ekranı ile burda ki değerler aynı bende
Bunlar tahmini değerler olduğu için herkeste doğru çıkmıyor. CMD ekranında asıl değerler gözükür. Ayrıca ortalama değerin gerçeğe yakın olması için birkaç saat kazım yapmak gereklidir arkadaşın ne zaman kazıma başladığını ve ne zaman bu ekran görüntüsünü aldığını bilmiyoruz. CMD ekranı daha açıklayıcı olacaktır ve yorum yapmamızı kolaylaştıracaktır.

Geri