Öneri Mining Ekran Kartı Alım Rehberi

Öğrenmen için açıklayacağım.
Mining yapan insanlar mal değil ve kimse bilmeden bu işe girmiyor. Bu işi bilerek mining yapan bir insandan ekran kartı almak sorun yaratmaz çünkü;
bu işi yapan insanlar bilerek yapıyor. Mining i yapan insan da kartının bozulmasını istemiyor ve hor kullanmıyor kartını. Hiçbir zaman tam yükte tutmuyor ekran kartını. Karta %100 yük yüklemiyor. Soğutması olan ortamlarda yapılıyor bu işler. Çoğu kart 70 derece üstüne çıkmadan çalıştırılıyor. Bilmiyor olabilirsin ama bilmediğin bir konuda inatla haklı çıkmaya çalışıyorsun. Normal bir oyun bilgisayarını kullanan bir çocuk boş tutmuyor zaten ekran kartını RDR oynuyor lol atıyor. O ekran kartı da yoruluyor demek istiyorum. Direkt test yapılmadan alınmasın demiyorum ki. Kartı açıp bakarsın testini yaparsın alırsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen oyun için kullanılan ekran kartları kasada yatıyor sadece. ;)
arkadaş haklı bu konuyu bilmeyen bir kısım cahil insanlar alınmaz elde patlar deyip geciyor , fan vb harici diğer bileşenler kolay kolay bozulmaz konu sahibi arkadaşında dediği gibi bu modlar zaten hem ısıyı hemde elektrikden yana tasarruf etmek icin yapılıyor çoğu 65 dereceyi gecmiyor ortam sıcaklıgına bağlı olarak,miningde kullanılmış onlarca rx 470 rx 570 gördüm uzun süre kullanılan sorun cıkarmayan ,bazısına sorunlu kart gelmiştir elde patlamıştır ayrı tabi

arkadaş haklı bu konuyu bilmeyen bir kısım cahil insanlar alınmaz elde patlar deyip geciyor , fan vb harici diğer bileşenler kolay kolay bozulmaz konu sahibi arkadaşında dediği gibi bu modlar zaten hem ısıyı hemde elektrikden yana tasarruf etmek icin yapılıyor çoğu 65 dereceyi gecmiyor ortam sıcaklıgına bağlı olarak
7/24 çalışan bir kart yorulur güzel kardeşim.
Yanlış bilgi vermeyin insanlara.

Minningi oyun ile karşılaştıran ilk kişi olarak tarihe geçeceksin.

Kral aslında ölü fiyatsa alınır mesela 1k 1080ti (1k beni fakir onu zengin etmez) ama miningli her türlü ben olsam alirim
Yani fiyati çok ölüyse alınır yoksa haklısın alınmaz miningli

Kral aslında ölü fiyatsa alınır mesela 1k 1080ti (1k beni fakir onu zengin etmez) ama miningli her türlü ben olsam alirim
Yani fiyati çok ölüyse alınır yoksa haklısın alınmaz miningli
Kimse düşük fiyata kart vermez dostum.
Minning hali 900ise adamlar 800e verir.
Veya iç minningli olduğunu söylemez normal fiyata verir.
Binde birdir düşük fiyata verecek adam.

Mining'li kartlarda genellikle mosfet arızaları görülüyor.
Yeterli ekipmana sahip olan dürüst ve bilgili bir tamirci de,
Çok ucuz fiyatlara kartın arızasını giderebiliyor.
Mosfet dediğin (yazılımlı olmadığı sürece) birkaç liraya alınabilecek bir parça zaten.
Yararlı olduğunu düşündüğüm bu videoyu bırakıyorum, herkesin izlemesini öneririm;

Dostum sana açıklama yapmayacağım.
Belli ki bilmiyorsun.
O Aldığın kartın bir süre sonra elinde patlayacağından bile haberin yok.
O yüzden araştır öyle gel.
ben mining çıkması kartı 9 ay kullandım sorun yaşamadım. Boş konuşmayın

ben mining çıkması kartı 9 ay kullandım sorun yaşamadım. Boş konuşmayın
9 ay kullanınca sorun yaşamazsın zaten.
Üslubünü düzelt.
O kart bir zamandan sonra elinde patlayacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Yasin Çelik Şunlara bir laf anlatırmısın anlamıyorlar.
Daha fazla konuşursam üslubumu bozacağım.

Haribye Nazırı
Harbiye Nazırı Enver Paşa!
Teşkilat-ı Mahsusa'nın kurucusu Enver Paşa!
Edirne Fatihi Enver Paşa!
Gazi-i Namdar Enver Paşa!
Şehid-i Âla Enver Paşa!
Hürriyet Kahramanı Enver Paşa!

Bu adama hayran olmamak elde değil. 🤩

Harbiye Nazırı Enver Paşa!
Teşkilat-ı Mahsusa'nın kurucusu Enver Paşa!
Edirne Fatihi Enver Paşa!
Gazi-i Namdar Enver Paşa!
Şehid-i Âla Enver Paşa!
Hürriyet Kahramanı Enver Paşa!

Bu adama hayran olmamak elde değil. 🤩
Çok üstün bir zeka. Lakin Atatürk ile sürtüşüp Mustafa Suphi'ye öyle yapmasa daha iyi olacaktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,182
Üyeler
192,634
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri