Arkadaşlar selam. Orta fiyattan bir rig kurmayı planlıyoruz fakat etherum 2.0 söylentileri falan tarzında şeyler gördüm. Ne kadar doğru emin değilim fakat 10-15 bin TL ile bir rig kursak elimizde patlama ihtimali var mıdır? Düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.
bilmemki ama inşallah biter daha kimse yapmaz bu işi hem biraz saçma o kadar ekran kartı alıyosun 100.00tl-200.000tl yatırıyor sonrada eline bir miktar para geçiyor ama elektrikğe para mı yetişir birde sisteme bir şey mi olur bence saçma bir şey git hayvancılık yada başka işlerle uğraş hem piyasa çöküyor hem piyasada ekran kartı kalmıyor hemde elektrik sorunuda yaşıyabiliyorsun
Mesela İran tahranda çinli bir firma mining çiftliği kuruyor ve bu aşırı fazla elektrik harcadığından tahranda bir süre boyunca aralıksız elektrik kesintileri oluyormuş tahrandaki bircok kişiler bundan çok şikayetçi olunca bu mining çiftliği kaldırılmış
Ama artık yeni çıkan ekran kartlarda kazma değeri çok düşük ekran kartları çıkacakmış inşallah bu mining işi kısa sürede biter piyasa çöktü bunun yüzünden adamlar 400tl lik gtx 550 artık 1200'e satanlar var ben GTX 760 ı 450tl ye aldım zamanında şimdi 1200tl den aşşağı değil