Allah'ın Kulu
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
konuyu kapat...
bak ramazan ayında kalbini kırmak istemiyorum
konuyu kapat...
Kalbimi istesen de kıramazsın. Ayrıca senin dinin sana, benim dinim bana. Niye bu kadar tilt oldun anlamadım Kolay yoldan para kazanamadın diye biraz sinirlisin galiba. Üzüldüm senin adına. Heirfler yıllarca yeticek paraları kazandılar, şuan piyasa batsa bile umurlarında olmaz. Sen hala kolay yoldan kazanılan para şöyle böyle fasa fiso sıkmaya devam et.konuyu kapat...
bak ramazan ayında kalbini kırmak istemiyorum
Bu da helal yoldan para kazanmak aslanım. Sen o kadar sermaye kuruyorsun ve sonucunda da gelir elde ediyorsun. Şu yorumu yazan adamı ciddiye almamak lazım zaten, faiz yiyordur her gün. Çocuksa bile anası babası mutlaka yiyordur buraya gelip abilik taslamaya çalışıyor işte.abin zengin olmuş olabilir
ama helal yoldan alın teriyle kazanç sağlamamış
kısa yoldan para kazandığınızı sanıyorsunuz
sanmaya devam edin... kuyruk acısıyla isyan edeceksiniz yakında
helal kazandığın paranı
hak yolunda harca
fakire fukaraya garip'e sadaka ver
ki
kazancında bol olsun
sen vereceksin ki
Allah sana daha çok versin
para, pul
bunlar fani şeyler
bilmem anlatabildimmi?
Dostum zaten biz de bu piyasaya girmek için kullandığımız parayı sokakta bulmadık.Kalbimi istesen de kıramazsın. Ayrıca senin dinin sana, benim dinim bana. Niye bu kadar tilt oldun anlamadım Kolay yoldan para kazanamadın diye biraz sinirlisin galiba. Üzüldüm senin adına. Heirfler yıllarca yeticek paraları kazandılar, şuan piyasa batsa bile umurlarında olmaz. Sen hala kolay yoldan kazanılan para şöyle böyle fasa fiso sıkmaya devam et.
Bak ben bunu yazınca sustu hemen bana karşı. Diyebileceği bir şey yok çünkü bunun üstünePara pul elbette fani ama fani diye bu hayatta paralı yaşamayalım mı ?
Çok şükür paramız var da rahatız. Allah olmayana da versin ki onlar da bizim gibi 4 çocuk okutsun.
Bir verip on almak diye bir şey yokDostum zaten biz de bu piyasaya girmek için kullandığımız parayı sokakta bulmadık.
Çalıştık da kazandık çok şükür.
Ama bunun gibi adamlara anlatılmaz, boşa kürek çekme.
Bak ben bunu yazınca sustu hemen bana karşı. Diyebileceği bir şey yok çünkü bunun üstüne
Dinen caizdir çünkü din dediğimiz şey 1411 yıl önce inmiş bir kitaba dayanır.Bir verip on almak diye bir şey yok
Dinen caiz değildir ben sana onu demek istiyorum yani
Bunun borsasıda var o işin farklı boyutu.
Ben kaç sene asgari ücret ile çalıştımBu da helal yoldan para kazanmak aslanım. Sen o kadar sermaye kuruyorsun ve sonucunda da gelir elde ediyorsun. Şu yorumu yazan adamı ciddiye almamak lazım zaten, faiz yiyordur her gün. Çocuksa bile anası babası mutlaka yiyordur buraya gelip abilik taslamaya çalışıyor işte.
1 verip 10 alınan her sistem caiz değildirDinen caizdir çünkü din dediğimiz şey 1411 yıl önce inmiş bir kitaba dayanır.
Biz ise bundan çok ötede yaşayan ve 1411 yıl öncesine bağlı kalmaması gereken varlıklarız.
Caizlik mi kalmış şu dünyada artık ? Senin gibi düşünenler işte ancak TR de karnını doyurabiliyor o kadar. O da karnını doyurmak yani
İnancını sorgulamam yanlış anlama. Sadece benim inançlarıma ve hareketlerime karışmak haddine değil.
Ayrıca benim dini inancımı nereden biliyorsun ?
Gördün mü ?Ben kaç sene asgari ücret ile çalıştım
Kendime yettiremedim
Ama
Ne faiz yedim
Ne çaldım çırptım
Sen ne demek istiyorsun
Dedimya kalp kırmak istemiyorum diye?
Ben yerimdemi saydım m???Gördün mü ?
Asgari ücretle çalışmışsın ama inançların gereği hep yerinde saymışsın.
Buna lafım yok kesinlikle. Bu senin kişisel inancın.
Fakat benim ailem hep iyi yerlerde çalıştı bu da şimdi rahat yaşamamızı sağladı çok şükür.
Ben de onlar sağolsun iyi yerlere geleceğime eminim.
Lütfen diğer insanların inançlarına karışmayın !!!
Ben çalışmıyor muyum ?Ben kaç sene asgari ücret ile çalıştım
Kendime yettiremedim
Ama
Ne faiz yedim
Ne çaldım çırptım
Sen ne demek istiyorsun
Dedimya kalp kırmak istemiyorum diye?
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 verip 10 alınan her sistem caiz değildir
Sen çalışma
Senin yerine ekran kartı çalışsın
Oldu canım
Mining işi zaten patlayacak diyorum.
Lütfen dostum açık konuşalım.Ben yerimdemi saydım m???
Bende güzel para yaptım
Şükürler olsun
Ama helal yollardan
Aramızdaki fark bu
Ne mutlu babana o zamanBen çalışmıyor muyum ?
Benim babam 28 senedir çalıışıyor.
Büyük bir ısıtıcı firamsının genel müdürlüğünü de yaptı, ARGE müdürü de oldu, kendi şirketini de yürüttü.
Ama 1 kuruş kul hakkı yemedi.
Hatta hakkını yediler o yine eyvallah dedi. Lakin düzene uymazsan eriyip gidersin. Ya sende düzene girer ve iyi bir hayat sürersin, ya da dışarıda kalır ve unutulup gidersin.
Ondan sonrası inançlarına kalmış
Ben sana açık konuşayım***** damgası mı attım sana ?
Lütfen seviyesizleşme.
Eğer bir daha inançlarımı sorgulamayacaksan bu konuşmayı burada sona erdirelim.