kuzeninle iyi arkadaş olabilirimKuzenim Kanada'da ama bir sürü akrabam var farklı ülkelerde.
boşver arklarım zaten hep büyük benim arkadaş biyoloji ve genetik işlerine çok hevesli sohbet ederlerHaha...
Evet 27 yaşında
9 sene boyunca hiç tekrarsız okudu adam üniyi
Geçen ay Üni bitirdi orada ve şimdi Sanofi de Genetik Mühendisi kendisi.
Aynı zamanda azılı bir oyuncu
discord versene burdan zor oluyoHaha...
Evet 27 yaşında
9 sene boyunca hiç tekrarsız okudu adam üniyi
Geçen ay Üni bitirdi orada ve şimdi Sanofi de Genetik Mühendisi kendisi.
Aynı zamanda azılı bir oyuncu
Zaten belirttim hangi karttan ne kadar alacağımı.4 adet 3080 alın en mantıklısı o olur ayrıca riser olarak da v009s riser almanızı öneririm en günceli bu şuanda,
diğer parçalar hakkında tam bir bilgim yok anakart ram işlemci olarak ram en az 4gb alın 8gb olursa daha iyi olur hiveos kullanacaksanız ssd ye bile gerek yok aslıda
Hakkımda kısmında olması lazımboşver arklarım zaten hep büyük benim arkadaş biyoloji ve genetik işlerine çok hevesli sohbet ederler
Mesaj otomatik birleştirildi:
discord versene burdan zor oluyo
o kadar kart çalıştırcaksan sana tavsiyem hiveos olur windows da o kadar kartla randuman alamazsın hatta oc ayarlarını bile yapamaya bilirsin bileZaten belirttim hangi karttan ne kadar alacağımı.
Yazılım olarak Win10 kurmadan kullanmayacağım
Hakkımda kısmında olması lazım
Link verebilir misiniz riser için ?4 adet 3080 alın en mantıklısı o olur ayrıca riser olarak da v009s riser almanızı öneririm en günceli bu şuanda,
diğer parçalar hakkında tam bir bilgim yok anakart ram işlemci olarak ram en az 4gb alın 8gb olursa daha iyi olur hiveos kullanacaksanız ssd ye bile gerek yok aslıda
Link verebilir misiniz riser için ?
@RevDeisDou nereden kazalım hocam sen ne diyorsun ?o kadar kart çalıştırcaksan sana tavsiyem hiveos olur windows da o kadar kartla randuman alamazsın hatta oc ayarlarını bile yapamaya bilirsin bile
hocam ben daha hayatımda o kadar kartı windows ile kullanarak kazan göremedim o kadar kartın varsa hiveos kullanırsın@RevDeisDou nereden kazalım hocam sen ne diyorsun ?
Dün demiştin de unuttum bu arada
yok olmuyorZaten belirttim hangi karttan ne kadar alacağımı.
Yazılım olarak Win10 kurmadan kullanmayacağım
Hakkımda kısmında olması lazım