!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Ne konuda reis?böyle bir anakart alsam ne kadar gider sence ?
Ne konuda reis?böyle bir anakart alsam ne kadar gider sence ?
Herkes yok oyuncu yok bilmem ne diye bakıyor, evet oyuncular mağdur ama devlet söz konusu aslında. Miningte geri kalmamız ileride istenmeyen sonuçlar yaratabilir...Teşekkürler
3080 7200 TL ye geliyor.kanadada rtx 3090 18kya mı denk geliyodu
Yani bu sistem en az 1 sene çalışacak.Ne konuda reis?
banada sipariş et lan bi tane sana sorunsuz gelirse bende ederim3080 7200 TL ye geliyor.
1 tane de Vision 3070 alacağım kendi sistemime.
O da 6700 TL mi ne ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani bu sistem en az 1 sene çalışacak.
Önceden uzun süre kullanılmışsa bir de benim bu kadar kullanmam ömrünü azaltır diye dedim.
Bir de DDR2
Onun yerine 700 TL ye filan bir anakart bulsan olur
İlla ki 150 TL olmasına gerek yok yani
Anakartı zorlamıyorsunki . Overclock yapmayacan(işlemciye) zatenYani bu sistem en az 1 sene çalışacak.
Önceden uzun süre kullanılmışsa bir de benim bu kadar kullanmam ömrünü azaltır diye dedim.
Oyuncular mağdur olabilir ama herkes kendi kazancına bakmak zorunda maalesef...Herkes yok oyuncu yok bilmem ne diye bakıyor, evet oyuncular mağdur ama devlet söz konusu aslında. Miningte geri kalmamız ileride istenmeyen sonuçlar yaratabilir...
O doğru evet ama yep yeni ve OC olacak GPU ları ne kadar götürür korkum oAnakartı zorlamıyorsunki . Overclock yapmayacan(işlemciye) zaten
BakalımOyuncular mağdur olabilir ama herkes kendi kazancına bakmak zorunda maalesef...
O doğru evet ama yep yeni ve OC olacak GPU ları ne kadar götürür korkum o
Toplam 2 anakarta 1400 TL bütçem olsa ne önerirdin ?
3080 ile 5600x darboğaz yapar mı acabaOyuncular mağdur olabilir ama herkes kendi kazancına bakmak zorunda maalesef...
Nvida içinMerhabalar,
Benim kullanacağım ekran kartları şu şekilde.
4 adet 3080
3 adet RX 580
1 adet GTX1080
1 adet RX590
Bunları AMD ve Nvidia olarak 2 RİG halinde çalıştıracağım.
Sorum ise hangi:
Anakart
RAM
Riser
CPU
SSD
Kullanmalıyım ?
Özellikle hangi Riserdan alacağımı bilemedim.
Bu arada hepsinden 2 tane alacağım
Riser dan 10 tane alacağım
CPU olarak G4400 iyi gibi ama siz yine de yapın önerinizi.
phenoma yurtdışından gelicek diye korkmuyorum bizim kargoculardan korkuyorum o zaman ne yapacaz acaba iade işlemi zor olur muOyuncular mağdur olabilir ama herkes kendi kazancına bakmak zorunda maalesef...
Bavulla gelecek de sana yollama kısmı sıkıntı.phenoma yurtdışından gelicek diye korkmuyorum bizim kargoculardan korkuyorum o zaman ne yapacaz acaba iade işlemi zor olur mu
Yapabilir3080 ile 5600x darboğaz yapar mı acaba
Tamam usta anlaşıldı, seni o karttan vazgeçiremeyeceğizNvida için
Amd ekran kartı içinAnakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam size en az para harcatmaya çalışıyorum yok ben daha fazla veririm dersen sen bilirsinBavulla gelecek de sana yollama kısmı sıkıntı.
Ben de zaten böyle bir sorumluluğa girmem dostum
Yapabilir
5600X ile 3070 iyi gider
Tamam usta anlaşıldı, seni o karttan vazgeçiremeyeceğiz
şaka yaptım zaten böyle bir şeye soksam seni deBavulla gelecek de sana yollama kısmı sıkıntı.
Ben de zaten böyle bir sorumluluğa girmem dostum
Yapabilir
5600X ile 3070 iyi gider
Tamam usta anlaşıldı, seni o karttan vazgeçiremeyeceğiz