Benim gördüğüm üzere ''Mining için hangi programı önerirsiniz?'' demişsiniz. Ve konu içinde de miner programı önerisi istediğiniz için yazdım.Eyvallah çok yardımcı oldunuz (!) ben teknik bilgi istiyorum program ismi önerisi değil.
Başlıkta özet geçtim, konuyu da bi zahmet okuyuverin yoksa hiç yazmayın daha iyi.Benim gördüğüm üzere ''Mining için hangi programı önerirsiniz?'' demişsiniz. Ve konu içinde de miner programı önerisi istediğiniz için yazdım.
Binance havuzun özelliği sizin 24 saatteki kazımınız yani hashrate ortalamasına göre Eth vermesidir. Artı olarak binance günlük ödeme yapar.Binance'nin havuzu ile ethminer havuzunun farkı nedir ?
Öncelikle cevabınız için teşekkürler, peki Ethermine'da blok bulamama gibi sıkıntılar oluyor mu ?Ethermineda ise ne blok bulunursa ödendiği için ister kapatın,
Bir de böyle demişsiniz, neyse onu verirden kastınız kazdığım değerin karşılığı oluyor değil mi ?İster ara verin, ister elektrik kesilsin internet gitsin. Neyse onu verir.
Son olarak bu aldığınız değer komisyon mu eth mi ?Ethermineda ie 0.0020-0.0021-0.0022 alıyorum günlük.
Birinci sorunuz için hayır, İkinci sorunuz için evetÖncelikle cevabınız için teşekkürler, peki Ethermine'da blok bulamama gibi sıkıntılar oluyor mu ?
Bir de böyle demişsiniz, neyse onu verirden kastınız kazdığım değerin karşılığı oluyor değil mi ?
Son olarak bu aldığınız değer komisyon mu eth mi ?