Neler Yeni

Mining için hangi programı önerirsiniz ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Havuza bağlanma işi kolay. Havuz adresini ve cüzdan adresini girip kaydediyorsun. Örnek NBMiner EtherMine için bat dosyası içeriği;
nbminer -a ethash -o eu1.ethermine.org:4444 -u CÜZDAN_ADRESİ.RIGNAME

Bat dosyasını kaydedip çıkıyorsun. Sonra çalıştırıyorsun. OC ayarlarını ise kendin deneyerek bulabilirsin veya Reddit'ten OC ayarları bulabilirsin.

Daha fazla anlatılacak şey yok sanırım. Havuzda gözükmesi içinde yarım saat, bir saat olması gerekiyor. 20 dakika da olabilir. Net bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yunus Emre
Eyvallah çok yardımcı oldunuz (!) ben teknik bilgi istiyorum program ismi önerisi değil.
Benim gördüğüm üzere ''Mining için hangi programı önerirsiniz?'' demişsiniz. Ve konu içinde de miner programı önerisi istediğiniz için yazdım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Benim gördüğüm üzere ''Mining için hangi programı önerirsiniz?'' demişsiniz. Ve konu içinde de miner programı önerisi istediğiniz için yazdım.
Başlıkta özet geçtim, konuyu da bi zahmet okuyuverin yoksa hiç yazmayın daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Atakan Yıldırım
Binance veya ethermine havuzları nı kulla bilirsin kazıcı olarak lol mineri biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İlker İleri
Binance'nin havuzu ile ethminer havuzunun farkı nedir ?
Binance havuzun özelliği sizin 24 saatteki kazımınız yani hashrate ortalamasına göre Eth vermesidir. Artı olarak binance günlük ödeme yapar.
Ethermine ise bulunan blok başına sizlere eth verir. Minimum ödeme 0.01dir, gwei ücretini de madenciler karşılar.

Binance Poolda 7/24 açık tutarken 0.0017-0.0018-0.0019 gibi tutarlar aldım günlük
Ethermineda ie 0.0020-0.0021-0.0022 alıyorum günlük.

Binance Poolda gün içerisinde elektriğiniz giderse, internet kesilirse ya da manuel olarak kapatıp saatler sonra açarsanız vs ortalamanız baya düştüğü için geliriniz de baya düşecektir. Çünkü havuz 24 saat ortalamasınız baz alarak sizi ödüllendiriyor.
Ethermineda ise ne blok bulunursa ödendiği için ister kapatın, ister açın. İster ara verin, ister elektrik kesilsin internet gitsin. Neyse onu verir.

Ben 1 kartınız olsa bile, 7/24 çalıştıracak olmayacak olsanız bile Ethermine önermekteyim isterseniz ödeme ayda 1 gelsin, maksimum kazancı alın.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Ethermineda ise ne blok bulunursa ödendiği için ister kapatın,
Öncelikle cevabınız için teşekkürler, peki Ethermine'da blok bulamama gibi sıkıntılar oluyor mu ?
İster ara verin, ister elektrik kesilsin internet gitsin. Neyse onu verir.
Bir de böyle demişsiniz, neyse onu verirden kastınız kazdığım değerin karşılığı oluyor değil mi ?
Ethermineda ie 0.0020-0.0021-0.0022 alıyorum günlük.
Son olarak bu aldığınız değer komisyon mu eth mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İlker İleri
Öncelikle cevabınız için teşekkürler, peki Ethermine'da blok bulamama gibi sıkıntılar oluyor mu ?

Bir de böyle demişsiniz, neyse onu verirden kastınız kazdığım değerin karşılığı oluyor değil mi ?

Son olarak bu aldığınız değer komisyon mu eth mi ?
Birinci sorunuz için hayır, İkinci sorunuz için evet
Üçüncü sorunuz için de gwei ücreti dahil değil. 0,01 minimum eşikte ödeme alınabiliyor ve gwei gönderim sırasına kesiliyor.
Gwei çok değişkenli, 30lara da düşebiliyor 200lere de çıkabiliyor. Mesela şu an 56larda. 56 gwei de 3.83$ ediyormuş.
Hemen saniyede 70 gwei oldu ve $4.78 oldu. Yani saniyeler içinde bile değişebiliyor.

Buradan kontrol edebilirsiniz;

Top Bottom