Neler Yeni

Mining İçin Tavsiyeler- Başlangıç

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
5500XT ile. tabi 15TL elektik masrafı 85TL oluyor :D tamda yapmadım aslında ara sıra kapadım valorant falan oynadım. ayarlar=
1600Core
Clock 912mV
1860Mhz Memory (maxladım)
%-15 güç limiti
%55 fan ayarı kart 50 derecede stabil çalıştı. (vanda geceleri soğuk oluyor o yüzden 50 derece olması normal yani balkonda :d)
RVN kazdınız sanırım yanlış anlamadıysam. Çok güzel kazanç bu arada.
Aylık elektrik faturası ne kadar geliyordu peki?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Evet.
ETH'de 24MH/S değer veriyor. RVN'de 450-500tl vermiyordu pardon, yanlış hatırladım. ETH'de o kazançlar.
RVN'de 350-400
ETH için dediğiniz değerler doğru o civarlarda alırsınız büyük ihtimalle. Ben RVN hiç kazmadım, kazmaya da pek sıcak bakmıyorum kartı fazla yorduğu için.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam lhr 3060 ti adlı ekran kartını kullanmayın. İyi kazım yapamaz ve çok geçmeden yorulur. 1060 450,500 TL kazar.
Neden 3060Ti ile kazım yapmayayım hocam? Şuan onla ERGO kazıyorum günlük toplam 3.7 dolar kazıyor. Ayrıca neden çok geçmeden yorulsun?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Şuanda ergo yükselişte hem değer kazanıyor hem de binance da listelenmiyor. Kazıp bi süre elinizde tutarsanız ileride binance da listelendiği zaman 2x yapma ihtimali çok yüksek. Btc düşerken sağlam duran ender coinlerden. 4 gb kartları toplayıp ergo veya rvn kazmak mantıklı olacaktır. 6 gb ve üstü kartlar şuan çok pahalı olduğu için 4 gb kart almak daha mantıklı olabilir

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Şuanda ergo yükselişte hem değer kazanıyor hem de binance da listelenmiyor. Kazıp bi süre elinizde tutarsanız ileride binance da listelendiği zaman 2x yapma ihtimali çok yüksek. Btc düşerken sağlam duran ender coinlerden. 4 gb kartları toplayıp ergo veya rvn kazmak mantıklı olacaktır. 6 gb ve üstü kartlar şuan çok pahalı olduğu için 4 gb kart almak daha mantıklı olabilir
Evet BTC düşerken kendini çok salmadı ayrıca herkesten önce toparladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam lhr ekran kartları az para veriyor ve biliyorsunuzki ekran kartı yoruluyor yoruluncada az performans veriyor.
Hocam ekran kartım dediğim gibi 3.7 dolar bırakıyor 130 watt, %50 fan hızı ve 44 derecede çalışıyor. Bu kart neden yorulsun onu anlamadım.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Evet BTC düşerken kendini çok salmadı ayrıca herkesten önce toparladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ekran kartım dediğim gibi 3.7 dolar bırakıyor 130 watt, %50 fan hızı ve 44 derecede çalışıyor. Bu kart neden yorulsun onu anlamadım.
Hocam duyduğuma göre yorumlayan kart yok. Eğer o ekran kartını kullanıcaksınız onu satıp 5 tane gtx 1060 satın alabilirsiniz. Fakat dikkat onlarda mining den geçmiş olabilir.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Hocam duyduğuma göre yorumlayan kart yok.
Oyun oynamakta kartı yoruyor? Kartın performansının düşmesi için yıllarca mining yapılması lazım o haliyle bile %10 performans düşüşü belki olur. Konuyu saptırmayalım uzatmaya gerek yok bence

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam duyduğuma göre yorumlayan kart yok. Eğer o ekran kartını kullanıcaksınız onu satıp 5 tane gtx 1060 satın alabilirsiniz. Fakat dikkat onlarda mining den geçmiş olabilir.
Arkadaş gerekli cevabı verdi aşağıda. Kartların LHR olması onların kazançlarının bitmiş ve ölü olması anlamına gelmiyor
Oyun oynamakta kartı yoruyor? Kartın performansının düşmesi için yıllarca mining yapılması lazım o haliyle bile %10 performans düşüşü belki olur. Konuyu saptırmayalım uzatmaya gerek yok bence

Messinin kramponu

80+ Bronze
Hocam yinede lhr nin özelliği az para vermesi. Yorulmasa bile az verir. Satıp 3 1650 alın daha fazla kazanç sağlarsınız.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Hocam yinede lhr nin özelliği az para vermesi. Yorulmasa bile az verir.
Hocam yukarıda da yazmıştım lhr dediğimiz teknoloji sadece ethereum da düşük hashrate vermesi üzerine yapıldı. Raven ergo veya başka coinlerde kazım gücünü etkilemiyor

Top Bottom