Neler Yeni

Mining İçin Tavsiyeler- Başlangıç

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam yinede lhr nin özelliği az para vermesi. Yorulmasa bile az verir. Satıp 3 1650 alın daha fazla kazanç sağlarsınız.
Hocam tamamen aldığınız fiyata bağlı. Zaten %70'i aşılmış durumda LHR az verir diye bir olay yok. Dediğim gibi 3.7 dolar bırakıyor günlük bu az mı sizce?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam lhr ekran kartları az para veriyor ve biliyorsunuzki ekran kartı yoruluyor yoruluncada az performans veriyor. Kısaca parayı çöpe atarsınız.
Emin olun ekran kartı bozulmadan kendini en az 2 3 kere amorti eder.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Emin olun ekran kartı bozulmadan kendini en az 2 3 kere amorti eder.
İndirimli alınırsa eğer bi kart yaklaşık 5-6 ayda parasını çıkartıyor. 3 yıl garantisi olduğunu düşünürsek :D

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İndirimli alınırsa eğer bi kart yaklaşık 5-6 ayda parasını çıkartıyor. 3 yıl garantisi olduğunu düşünürsek :D
Aynen öyle. 5-6 ayda kartın parasını çıkarması içinde piyasaya oldukça hakim olmak gerekiyor.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Evet BTC düşerken kendini çok salmadı ayrıca herkesten önce toparladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ekran kartım dediğim gibi 3.7 dolar bırakıyor 130 watt, %50 fan hızı ve 44 derecede çalışıyor. Bu kart neden yorulsun onu anlamadım.
Bu arada mining yaparken önemli olan belleklerim sıcaklığı.

Yani çöp olma gibi bir durumu imkansız hale getiriyor. Hadi diyelim 2 yılda çöp oldu, olsun ben zaten kazanacağımı kazanmışım.d

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bu arada mining yaparken önemli olan belleklerim sıcaklığı.
Evet fakat onu bu ekran kartlarında göremiyorsun. Bildiğim kadarıyla 3070Ti ve sonrası içindi sanırım. Yine de anasıcaklığı ne kadar düşük tutarsak o kadar iyi. :D

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Evet fakat onu bu ekran kartlarında göremiyorsun. Bildiğim kadarıyla 3070Ti ve sonrası içindi sanırım. Yine de anasıcaklığı ne kadar düşük tutarsak o kadar iyi. :D
Aynen öyle.
Normal sıcaklıktan 10 derece falan daha yüksek oluyor diye biliyorum.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Merhaba dostlar
Yakın zamanda mining'e başlama gibi bir düşüncem var. Aklımda bir kaç tane ekran kartı var fakat henüz hangi coini kazacağıma bile karar vermiş değilim.
Rx 570 4gb -Rx580 4gb veya Rx5500xt 4gb kartları var aklımda, tabii RVN kazmak için. Zombi mod ile ETH'de kazılıyor fakat ekran kartını çok yormak istemiyorum açıkçası.
ETH kazmak içinse aklımda Gtx 1060 6GB var. Eth neredeyse 100 lira daha fazla kazandırıyor şu anki değerler ile. Ama 1060 almak da ne kadar doğru bilemiyorum.
Hangi kartı alırsam alayım O.C yapacağım onu da belirteyim, çok sağlam olmasa da ufak tefek bir şeyler yapabilirim.
Düşünceniz nelerdir?

Not: Lütfen konu dışına çıkmayalım.
knk başlamanı tavsiye etmem ağır hakaret yersin ama başlarsan da açıkçası 4 gb veya altı ekran kartı kullanmamalısın diye biliyorum

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Aynen öyle.
Tam olarak ne kadar fark ediyor bir bilgim yok. Sadece forumda bir arkadaşım 50 derecede çalışan ekran kartının vramlerinin 100 derecede çalıştığını biliyorum. Tabii bu fazla sıcaklık yüzünden de MH/s düşüyordu.

knk başlamanı tavsiye etmem ağır hakaret yersin ama başlarsan da açıkçası 4 gb veya altı ekran kartı kullanmamalısın diye biliyorum
Kimden ağır hakaret yiyor? Etse ne olur? :D

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Tam olarak ne kadar fark ediyor bir bilgim yok. Sadece forumda bir arkadaşım 50 derecede çalışan ekran kartının vramlerinin 100 derecede çalıştığını biliyorum. Tabii bu fazla sıcaklık yüzünden de MH/s düşüyordu.

Kimden ağır hakaret yiyor? Etse ne olur? :D
ekran kartı pc fiyatlarından mağdur olanlardan

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Aynen öyle.
çekirdek sıcaklığıyla pek alakası yok 50 derece olan kartın memory sıcaklığı 80 derecelerde oluyo bende

Top Bottom