Mining komple sistem önerisi

Napim parçaları almadan kurup fotoğrafını mı atim?

Hocam TDP değerinden hesaplayınca sade 850 yetmiyor. Ben çift almak istiyorum hem PSU'lardaki yükü yarıya indirmiş olurum hem de az yorulmuş olur, biraz fazla masraf ama kalite önemli. Başka öneri de istiyorum, teşekkürler.
2 3 tane alırsınız zaten

Kazanç için dedim ben de zaten kazanç da şu an aynı.
Bende dalgalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu PSU bakılabilir

bulabilirsen ekran kartı olarak ucuza rtx 3060 bak ancak dönüştürücü olmadan doğrudan slotlara takman gerekir kartları.

2 3 tane alırsınız zaten
Alamam maalesef evet kaliteden ödün verilmez ancak tek anakart için 2 tane almak zorundayım. Yani şöyle oluyor 2 konektörlü 2 tane alsam 4 tane PCI kablosu oluyor. Tek rig için 2400 TL'ye çıkabilirim Çift PSU olur farketmez.
bulabilirsen ekran kartı olarak ucuza rtx 3060 bak ancak dönüştürücü olmadan doğrudan slotlara takman gerekir kartları.
Yok 3060 tövbe. LHR'si falan var. LHR'yi geçtim doğrudan anakarta takmak gerekiyor ben Rig şeklinde kuracağım yani dönüştürücü ile. O yüzden olmuyor.
3060' lar riskli LHR 2.0 geldi o sürücü olayı kalktı 25 mh
++

İlk çıkanlardan anca 2. el bulursunuz artık.
Amazon jp derdim de o da galiba parayı çektikten sonra artık hesapları banlıyor galiba, üstüne parayı da vermiyorlar. Yani forumda bi konuda birisi bu durumu yaşamıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alamam maalesef evet kaliteden ödün verilmez ancak tek anakart için 2 tane almak zorundayım. Yani şöyle oluyor 2 konektörlü 2 tane alsam 4 tane PCI kablosu oluyor. Tek rig için 2400 TL'ye çıkabilirim Çift PSU olur farketmez.

Yok 3060 tövbe. LHR'si falan var. LHR'yi geçtim doğrudan anakarta takmak gerekiyor ben Rig şeklinde kuracağım yani dönüştürücü ile. O yüzden olmuyor.

++
O zaman rx 5700xt bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,239
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri