hasan berşan
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
insan olamadıktan sonra ister 200 bin tl olsun ister 1 milyon ilk başta karşındakine saygılı olmayı öğrenmelisin.
2 3 tane alırsınız zatenNapim parçaları almadan kurup fotoğrafını mı atim?
Hocam TDP değerinden hesaplayınca sade 850 yetmiyor. Ben çift almak istiyorum hem PSU'lardaki yükü yarıya indirmiş olurum hem de az yorulmuş olur, biraz fazla masraf ama kalite önemli. Başka öneri de istiyorum, teşekkürler.
MH değişmez kazanç değişirŞahsen ben 1 kartla mining yapıyorum henüz bir etkisini görmedim umarım da görmem.
Kazanç için dedim ben de zaten kazanç da şu an aynı.MH değişmez kazanç değişir
Bende dalgalı.Kazanç için dedim ben de zaten kazanç da şu an aynı.
3060' lar riskli LHR 2.0 geldi o sürücü olayı kalktı 25 mhbulabilirsen ekran kartı olarak ucuza rtx 3060 bak ancak dönüştürücü olmadan doğrudan slotlara takman gerekir kartları.
Yani LHR etiketli kartları kast etmediğimi anlar herhalde ben ilk çıkanlardan bahsediyorum.3060' lar riskli LHR 2.0 geldi o sürücü olayı kalktı 25 mh
İlk çıkanlardan anca 2. el bulursunuz artık.Yani LHR etiketli kartları kast etmediğimi anlar herhalde ben ilk çıkanlardan bahsediyorum.
Alamam maalesef evet kaliteden ödün verilmez ancak tek anakart için 2 tane almak zorundayım. Yani şöyle oluyor 2 konektörlü 2 tane alsam 4 tane PCI kablosu oluyor. Tek rig için 2400 TL'ye çıkabilirim Çift PSU olur farketmez.2 3 tane alırsınız zaten
Yok 3060 tövbe. LHR'si falan var. LHR'yi geçtim doğrudan anakarta takmak gerekiyor ben Rig şeklinde kuracağım yani dönüştürücü ile. O yüzden olmuyor.bulabilirsen ekran kartı olarak ucuza rtx 3060 bak ancak dönüştürücü olmadan doğrudan slotlara takman gerekir kartları.
++3060' lar riskli LHR 2.0 geldi o sürücü olayı kalktı 25 mh
Amazon jp derdim de o da galiba parayı çektikten sonra artık hesapları banlıyor galiba, üstüne parayı da vermiyorlar. Yani forumda bi konuda birisi bu durumu yaşamıştı.İlk çıkanlardan anca 2. el bulursunuz artık.
O zaman rx 5700xt bakabilirsin.Alamam maalesef evet kaliteden ödün verilmez ancak tek anakart için 2 tane almak zorundayım. Yani şöyle oluyor 2 konektörlü 2 tane alsam 4 tane PCI kablosu oluyor. Tek rig için 2400 TL'ye çıkabilirim Çift PSU olur farketmez.
Yok 3060 tövbe. LHR'si falan var. LHR'yi geçtim doğrudan anakarta takmak gerekiyor ben Rig şeklinde kuracağım yani dönüştürücü ile. O yüzden olmuyor.
++