mining rig ile bi sorum olcak

dost ayran

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,807
arkadaşlar rig kurcam yakın zamanda ama aklımda bi sorun var
butun kartları taktıktan sonra butun kartlar windowsta gozukcekmi
miner programını actigimdada butun kartlar uzerinden mining yapcakmi
tam anlamadım bu konuyu bilen varsa şimdiden teşşekurler

Rig kuracaksan hiveos kurmalısın. Hem depolama avantajı sağlıyor USB olması yetiyor. Hemde telefondan ya da başka cihazdan kontrol ve ayar yapabiliyorsun arayüzü de çok güzel. Tüm kartların AMD/NVİDİA Karışık da olsa görebiliyorsun.

arkadaşlar rig kurcam yakın zamanda ama aklımda bi sorun var
butun kartları taktıktan sonra butun kartlar windowsta gozukcekmi
miner programını actigimdada butun kartlar uzerinden mining yapcakmi
tam anlamadım bu konuyu bilen varsa şimdiden teşşekurler
Windows sorun çıkarabilir HiveOS gibi bir şey kullan bence.

Ikiside nvidia veya AMD ise sorun olmaz diye biliyorum. 3060 ve 3060 ti takmıştım sorun olmamıştı

Rig kuracaksan hiveos kurmalısın. Hem depolama avantajı sağlıyor USB olması yetiyor. Hemde telefondan ya da başka cihazdan kontrol ve ayar yapabiliyorsun arayüzü de çok güzel. Tüm kartların AMD/NVİDİA Karışık da olsa görebiliyorsun.
1 rig ücretsiz sonra Rig başı ayda 3 dolar istiyor ama bence sunduğu avantajlarla parasını fazlasıyla hak ediyor.

hocam hiveos kurdum diyelim. direk mining başlicakmi nasil olcak işlem driver fln yuklememe gerek kalmicakmi ekran kartlarını görcekmi direk

1 rig ücretsiz sonra Rig başı ayda 3 dolar istiyor ama bence sunduğu avantajlarla parasını fazlasıyla hak ediyor.
Sunduğu avantajlar gerçekten çok iyi katılıyorum bence de değer..

hocam şimdi aklima takilan soru şu hiveos kurdugumda mininge nasil başlicak butun kartlari tanicakmi 5 6 tane kart var

hocam hiveos kurdum diyelim. direk mining başlicakmi nasil olcak işlem driver fln yuklememe gerek kalmicakmi ekran kartlarını görcekmi direk
HiveOs kurulum videosu izle bir tane her şeyi detayıyla anlatan çok insan var ama kısaca anlatayım. USB belleğe zaten gerekli olan her şeyi yüklüyorsun. Sadece ilk çalıştırmalar elle(elk gidince vs) ondan sonra uzaktan reset bile atabiliyorsun. Tek tek kart kart seçip OC ve UV yapabiliyorsun ya da popüler ayarlar var onları da seçebiliyorsun. Bende 4 1660s 1 5500xt var gayet rahat ve sorunsuz ilerliyor.

HiveOs kurulum videosu izle bir tane her şeyi detayıyla anlatan çok insan var ama kısaca anlatayım. USB belleğe zaten gerekli olan her şeyi yüklüyorsun. Sadece ilk çalıştırmalar elle(elk gidince vs) ondan sonra uzaktan reset bile atabiliyorsun. Tek tek kart kart seçip OC ve UV yapabiliyorsun ya da popüler ayarlar var onları da seçebiliyorsun. Bende 4 1660s 1 5500xt var gayet rahat ve sorunsuz ilerliyor.
cok teşekkür ederim

hocam şimdi aklima takilan soru şu hiveos kurdugumda mininge nasil başlicak butun kartlari tanicakmi 5 6 tane kart var
Hepsini tanıyıp sürücülerini kuruyor HiveOS.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size bir sorum olacak belki sitede yazanı yanlış anlamışımdır diye sormak istedim. Sitede 1 worker ücretsiz sonra rig başı 3 dolar diyor. 1 worker dediği 1 ekran kartı mı yoksa bir bilgisayar mı?

Geri