dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam parayı nasıl binanceye aktarcaz pekiRica ederim ne demek bol kazançlar(ne kadar mümkünse)
hocam parayı nasıl binanceye aktarcaz pekiRica ederim ne demek bol kazançlar(ne kadar mümkünse)
1 tane rigi 1 tane anakart olarak düşünebilirsiniz yani kaç tane takabiliyorsanız artık 1 de olur 12 de olur anakarta ve psuya bağlı oHepsini tanıyıp sürücülerini kuruyor HiveOS.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Size bir sorum olacak belki sitede yazanı yanlış anlamışımdır diye sormak istedim. Sitede 1 worker ücretsiz sonra rig başı 3 dolar diyor. 1 worker dediği 1 ekran kartı mı yoksa bir bilgisayar mı?
Bir anakarta 2-3 kart bağlasak da ücretsiz oluyor yani değil mi?1 tane rigi 1 tane anakart olarak düşünebilirsiniz yani kaç tane takabiliyorsanız artık 1 de olur 12 de olur anakarta ve psuya bağlı o
O kazdığın pool ile ilgili işletim sistemiyle değil. Ethermine dan kazıyorsan 0.5 ve 0.1 olayları var ama 1 haziranda politika değiştiriyormuş. Bende son ödememi alıp Binance poola geçmeyi düşünüyorum. Binance da politika şöyle günlük kazdığın her gün sabaha karşı hesaba yatar oradan ister biriktirir ister spot cüzdanına transfer edebilirsinhocam parayı nasıl binanceye aktarcaz peki
Aynen öyle benim 1 tane de 5 kart bağlı herhangi bir ek ücret ödemiyorumBir anakarta 2-3 kart bağlasak da ücretsiz oluyor yani değil mi?
haziranda tam olarak nolcak hocam biraz daha bilgilendirebilirmisinizO kazdığın pool ile ilgili işletim sistemiyle değil. Ethermine dan kazıyorsan 0.5 ve 0.1 olayları var ama 1 haziranda politika değiştiriyormuş. Bende son ödememi alıp Binance poola geçmeyi düşünüyorum. Binance da politika şöyle günlük kazdığın her gün sabaha karşı hesaba yatar oradan ister biriktirir ister spot cüzdanına transfer edebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen öyle benim 1 tane de 5 kart bağlı herhangi bir ek ücret ödemiyorum
Şimdi mesela ben ortalama 10 günde falan ödeme alıyorum 0.05 ETH olarak o kazım gücüne göre artan ya da azalan bir durum. 1 Hazirandan itibaren düşük mh ile kazanlar için her ayın 28 inde ödeme olacakmış. Ama 0.1 ETH ye birkaç günde ulaşabilirsen o gün hemen de alabilecekmişsin galiba tam emin değilim konusu açılmıştı forumda.haziranda tam olarak nolcak hocam biraz daha bilgilendirebilirmisiniz