bunun dışında şuan fiyatlar çok çok uçmuş durumda eğer 2. elde vs çok uyguna bulamıyorsanız bu yüksek fiyatlardan kart alıp girmenizi tavsiye etmemEkran kartı dışında; Anakart, Ram, İşlemci, PSU, Rig Kasası ( isteğe bağlı ), Riser.
NOT: Birde sistemi güvenceye almak için akım korumalı priz iyi gider.
Bunlarn model ve isimerini yazabilir misin? Hangilerini alacagimi bilmiyorumEkran kartı dışında; Anakart, Ram, İşlemci, PSU, Rig Kasası ( isteğe bağlı ), Riser.
Peki hangilerini almalıyım bu parcalarin model olarak . 7 tane rtx 3080 ile uyumlu olarakEkran kartı dışında; Anakart, Ram, İşlemci, PSU, Rig Kasası ( isteğe bağlı ), Riser.
Dostum sorunu yanlış yere açmısın az sonra küfürler yağar bu arada qnqkqrt cpu riser psu ve ups ve akım korumalı prizMinning sistem kurmak istiyorum donanım arsivi videosunu izledim 7 tane rtx 3080 kullanabilirsiniz dedi ben bunlari alırsam sistem icin baska ne almam lazm ?
Neden abi noldu kiDostum sorunu yanlış yere açmısın az sonra küfürler yağar bu arada qnqkqrt cpu riser psu ve ups ve akım korumalı priz
Gpu stokları yüzünde minigcilere biraz sövüyorlar da o yüzden hatta mining yasaklansın diye konu açan bile vardıNeden abi noldu ki
Anladm ama donanım ARSIVI kendisi de paylastıya videoyu ordan gordum bende . Eger bilgin varsa plyardimci olabilirimisin sordugum soru ile ilgiliGpu stokları yüzünde minigcilere biraz sövüyorlar da o yüzden hatta mining yasaklansın diye konu açan bile vardı
Anakart,cpu,riser,psu ve ups ve akım korumalı priz sistem için iyi giderAnladm ama donanım ARSIVI kendisi de paylastıya videoyu ordan gordum bende . Eger bilgin varsa plyardimci olabilirimisin sordugum soru ile ilgili
hangi anakart, hangi psu , hangi ups uygun olur.Anakart,cpu,riser,psu ve ups ve akım korumalı priz sistem için iyi gider