Mining ve Kripto Paralar Haram, Kripto ile Uğraşanlar Dikkat!!

Sigara içem alkol içem zina yapam israf yapam haram olmasın domuz eti yiyem kripto para alam haram olsun.
Anladım ab.
İşte bir şey i anlattığımız zaman işinize gelmiyorsa devam etmek isteyince böylesiniz hepiniz aynı mesaj aynı kafa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne alaka şimdi ?
Klasik işte söyleyecek laf bulamayınca işletinr gelmeyince böyle başlıyolar

Asıl sen yukarıda yazanı anlamıyorsun sanırım, çık birdaha oku.
Olay bu kripto paranın arkasında bir dayanak yok onu kast ediyor.
Evet arkadaşlar okuyunca banada mantıklı geldi, haram değil dediğim herkesden özür dilerim aklım başıma geldi.
Yarın bugün ölüm var ben uzak duruyorum bu işten sizden de çekilmenizi öneririm. 🕋 Diyanetin açıklaması çok mantıklı geldi. :(
Alıntıyı görüntüle
Bankada olan paranızın da bir dayanağı yok, ya da bankada duran her bir mal varlığınızın.
O zaman bankaya para yatırmak haram oluyor, ne de olsa el koyamaz mı Merkez Bankası?
Yarın öbür gün batsa mesela?
Bunların tarihte örnekleri var.
Yetersiz bir açıklama.

İşte bir şey i anlattığımız zaman işinize gelmiyorsa devam etmek isteyince böylesiniz hepiniz aynı mesaj aynı kafa

Aynen çok haklısın.

Şakaydı, çok uzadı.
Evet arkadaşlar okuyunca banada mantıklı geldi, haram değil dediğim herkesden özür dilerim aklım başıma geldi.
Yarın bugün ölüm var ben uzak duruyorum bu işten sizden de çekilmenizi öneririm. 🕋 Diyanetin açıklaması çok mantıklı geldi. :(
Alıntıyı görüntüle
O zaman TL kullanmakta haram

Bankada olan paranızın da bir dayanağı yok, ya da bankada duran her bir mal varlığınızın.
O zaman bankaya para yatırmak haram oluyor, ne de olsa el koyamaz mı Merkez Bankası?
Yetersiz bir açıklama.
Vadeli hesabı mı diyorsun?
Cebindeki parayı bankadaki hesabına yatırmak yatırım değildir ayrıca banka iflas ederse 150.000 TL'ye kadar devlet garantisi var.
Zaten iflas etmek üzere olan bir bankadaki hesabına para yatırmazsın.

aynen öyle :cautious:

Jahrein fanboy

Boş duyar kasmış işte
👌 🤦‍♂️

Yetersiz bir açıklama.
Aynen katılıyorum sana.
Çok yetersiz hem de. Gerektiği zaman kripto paralar, altın/paralardan vs. çok daha korumalı saklayabiliyoruz (soğuk cüzdan vs.)

Vadeli hesabı mı diyorsun?
Cebindeki parayı bankadaki hesabına yatırmak yatırım değildir ayrıca banka iflas ederse 150.000 TL'ye kadar devlet garantisi var.
Zaten iflas etmek üzere olan bir bankadaki hesabına para yatırmazsın.
İflas etmesine gerek yok bu sadece 1 örnek.
Kastettiğim şey paran bankada da dursa garanti altında D-E-Ğ-İ-L!

Açıklama yetersiz ve gereksiz. Bir süre sonra kendi kripto paralarını çıkartmak zorunda kalınca göreceğim onları.

Bu konuda diyanete katılmıyorum. Bence değil.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,110
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri