Mining vram 106 derece

Bu şekilde mining yaparsam vram yanar mı garanti karsilar mi
yok kalmaz çünkü sen onunla oyun oynadın .dd tabii ki amd kartsa bios modladıysan orjinal biosu kurmayı unutma ve soğutmaya dikkat et biraz daha sıkıntı yaratmasın

Bu şekilde mining yaparsam vram yanar mı garanti karsilar mi
benim bildiğim mining yapmak garanti dışı bırakıyor ve o şekilde kullanmanı pekte tavsiye etmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mining için özel bios yüklersen garanti dışı kalıyor diye biliyorum yoksa adamlar mining yaptığını nerden bilsin 😂
tabii ki 1 ay gibi kısa sürelik miningden anlaşılmaz ama daha uzun sürelerde kartın içinden geçtiğinden dolayı verdiği değerlerden zaten mining yapıldığı belli olur (2.elde satılan kartlar var sistem çalışır çalışmaz kart direk 80 85 C yi görüyor ondanda ekran kartının miningde yorulduğu belli olur yada furymark testlerinden)

benim bildiğim mining yapmak garanti dışı bırakıyor ve o şekilde kullanmanı pekte tavsiye etmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tabii ki 1 ay gibi kısa sürelik miningden anlaşılmaz ama daha uzun sürelerde kartın içinden geçtiğinden dolayı verdiği değerlerden zaten mining yapıldığı belli olur (2.elde satılan kartlar var sistem çalışır çalışmaz kart direk 80 85 C yi görüyor ondanda ekran kartının miningde yorulduğu belli olur yada furymark testlerinden)
Vram garanti tarafından karsilaniyor mu

Vram garanti tarafından karsilaniyor mu
garanti dediği zaten kartın her parçasıda içine girer ama teknik servis mining yaptığınızı anlarsa (zaten o ısılara çıktığından mining yapıldığını kör biri bile anlar) kart garanti dışı kaldığından geri yollarlar yada tamir ücreti alırlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,199
Üyeler
191,448
Son üye
palamutunbiyografisi
Geri