Mining Yapanlar Ne Yapacaz

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
413
Beyler bildiğiniz üzere Eth Mining Bitiyor
ETH Bitince ne Kazacaksiniz
Mining Yapmayanlar Yada Boş Yorum Yapacaklar Yapmasın...

1000mh kazıyorum ortalama.
İleriki dönemde Etc pump yapar ve karlı hale gelir diye bekliyorum.
Kazdığım havuz Ethermine oda kapanıyor henüz havuz arayışına geçmedim.
Youtubada kripto madenciniz var güncel videolar atıyor orayı takipteyim şimdilik beklemedeyiz.
Eth güncellemesi kesinleşti fakat olumsuzluk olursa tüm kripto piyasası kötü etkilenir gibi bir tez de var.
Sakince bekleyip güncellemeye göre hareket etmek en sağlıklısı olacağını düşünüyorum.

1000mh kazıyorum ortalama.
İleriki dönemde Etc pump yapar ve karlı hale gelir diye bekliyorum.
Kazdığım havuz Ethermine oda kapanıyor henüz havuz arayışına geçmedim.
Youtubada kripto madenciniz var güncel videolar atıyor orayı takipteyim şimdilik beklemedeyiz.
Eth güncellemesi kesinleşti fakat olumsuzluk olursa tüm kripto piyasası kötü etkilenir gibi bir tez de var.
Sakince bekleyip güncellemeye göre hareket etmek en sağlıklısı olacağını düşünüyorum.
Benimde 250 MH
Arkadaş bir ay önce eth Bitiyor sistemi satalım dedi umursamadım ama hayırlisi bende ethermine'den kaziyorum

Daha çok var ama ileride scroll’un zk proof’larının üretimine katılabilirsiniz.

Benimde 250 MH
Arkadaş bir ay önce eth Bitiyor sistemi satalım dedi umursamadım ama hayırlisi bende ethermine'den kaziyorum
Sakin olmalısın panikle hareket etme.
Ben kazımın biteceğini düşünmüyorum sadece eth çekiliyor..
Diğer coinler ne kadar karlı hale gelecek bunu ilerleyen zamanda görürüz..

Sakin olmalısın panikle hareket etme.
Ben kazımın biteceğini düşünmüyorum sadece eth çekiliyor..
Diğer coinler ne kadar karlı hale gelecek bunu ilerleyen zamanda görürüz..
Yok acelem bekleyip görecez hani eth Bitince hangi coin hangi ürünlerden havuz diye sordum ama
-ethermine kapanmayacak bence hatta Eylül ayı boyunca etc raven bean havuz ücreti almayacaklarini yazdılar

Ay
Yok acelem bekleyip görecez hani eth Bitince hangi coin hangi ürünlerden havuz diye sordum ama
-ethermine kapanmayacak bence hatta Eylül ayı boyunca etc raven bean havuz ücreti almayacaklarini yazdılar
Aynen ethermine kapanmyacak hatta hiveos olması lazım ergoyu eklemiş. Diğer coinlerden gelecek kara bakıcaz artık. Etc kısmına yüklenme olcaktır. Küçük mh lı kişiler için çok da karlı olmayabilir.

Güncelleme gelice hep beraber öğreneceğiz. Bende de 5.2Ghz ile kazıyordum, geçen ay nakit lazım diye 1.2Ghz'lik satış yaptığım için üzülüyordum, şimdi hepsni satsaymışım diye üzüldüm. Bir gün Eth kazım sona erecekti zaten , bugüneymiş. Bakalım kazım kapanınca inşallah güzel bir haber gelecek mi?

Ben kazdigim ufak miktarin hepsi ile eth aldim bundan sonra cimar diye dusunuyorum bitisten sonra ki bence ertelenebilir tahmin tabi kartlarimin hepsi nvdia alt coin kazar hodl yaparim gene btc nin cikacagina inaniyorum panik veya hic acelem yok en kotu senaryoda bile beni etkilemez yatirimimi bu yonde yaptim

Evet düzeltme yapayım eth olarak sonlanacak oda. Bizden yararlanmak isteyen birileri mutlaka çıkacaktır.
Ve @tümen dediği gibi küçük mh'lılar için dökülmeler olabilir..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,974
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri