Neler Yeni

Öneri Mining yapmak istiyorum?

watchd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
K B
Arkadaşlar 100 bin tl kadar bütçem var. Pasif gelir olarak mininge yatırmak istiyorum. Aylık olarak minimum en kötü ne kadar net kar elde edebilirim? Amorti ne zaman edebilirim? Ne zaman kazanç sağlayabilirim bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba? Dikkat edilmesi gereken şeyler?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer
Şuan kar değil zarar ediyosun elektrik faturasını falan cepten ödüyo diye herkes satmaya başladı kartları

milenix

80+ Gold
Arkadaşlar 100 bin TL kadar bütçem var. Pasif gelir olarak mininge yatırmak istiyorum. Aylık olarak minimum en kötü ne kadar net kar elde edebilirim? Amorti ne zaman edebilirim? Ne zaman kazanç sağlayabilirim bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba? Dikkat edilmesi gereken şeyler?
ethereum mining bitti diğer coinlerde elektrik masrafını karşılamıyor bitti artık o dönem bütün miningciler şimdiden kapattı ringleri ekran kartlarını satmaya başladılar

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
mining devri şimdilik bitti
ama bitcoin arttı şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

1674437115129.png

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şu an karı bırakın verdiğinizi alamamınız durumları var. Belki kartları hazırlayıp, yükseliş için pusuda bekleyebilirsiniz fakat bunun olacağının %100 bir garantisi yok.

Top Bottom