Öneri Mining yapmak istiyorum?

watchd

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar 100 bin tl kadar bütçem var. Pasif gelir olarak mininge yatırmak istiyorum. Aylık olarak minimum en kötü ne kadar net kar elde edebilirim? Amorti ne zaman edebilirim? Ne zaman kazanç sağlayabilirim bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba? Dikkat edilmesi gereken şeyler?

Şuan kar değil zarar ediyosun elektrik faturasını falan cepten ödüyo diye herkes satmaya başladı kartları

Arkadaşlar 100 bin TL kadar bütçem var. Pasif gelir olarak mininge yatırmak istiyorum. Aylık olarak minimum en kötü ne kadar net kar elde edebilirim? Amorti ne zaman edebilirim? Ne zaman kazanç sağlayabilirim bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba? Dikkat edilmesi gereken şeyler?
ethereum mining bitti diğer coinlerde elektrik masrafını karşılamıyor bitti artık o dönem bütün miningciler şimdiden kapattı ringleri ekran kartlarını satmaya başladılar

mining devri şimdilik bitti
ama bitcoin arttı şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1674437115129.png

Şu an karı bırakın verdiğinizi alamamınız durumları var. Belki kartları hazırlayıp, yükseliş için pusuda bekleyebilirsiniz fakat bunun olacağının %100 bir garantisi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,486
Üyeler
190,050
Son üye
malibyk
Geri