mining yapmaya nasıl ikna ederiz ?

kim yatırıyor kim veriyor bu parayı diyor ?
Döviz sitelerinden alıyorsun o parayıda
Bizimkilere anlatamadım bende anlatılması zor bir şey
Ama bizimkiler gelipte yapma etme demedi yap oğlum paranı al dediler aldım ellerine geçincede laf etmediler.

miningin ne olduğunu araştırıp anlat o zaman izin verirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ethda mesela ağda gerçekleşen para transferlerinde kesilen vergiler bilgisayarın bu işlemleri gerçekleştirdiğinden ödül olarak veriliyor yani havadan gelmiyor

yani olabilir mining yapan bir tanıdık var ona götürücem bu paraları kim veriyor bir hesaba mı yatıyor da veriyorlar diyor :D
Deki IŞİD'e katilacam bana para veriyorlar, IŞİD'e bir böbreğimi vererek bu borcumu onlara ödeyeceğim "Allahu Ekber" diye de arada bağır. Yani vergi yok ve ekran kartımı almiyacak kimse de.

kızarlar bunun vergisi gelip senden bunun parasını alacaklar diye geçmiş te yaptığın mininglerin parasını alır kartını alırlar el koyarlar kartına dedi :D
Senin kendi kişisel kartın kimse el koyamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kim yatırıyor kim veriyor bu parayı diyor ?
Kısacası şöyle anlatayım sen bir eth mining havuzunda mining yapıyorsun ve senin gibi birçok insan saatte 1blok çıkarıyor o bloktan diyelim 8eth çıktı herkesin kendi kaazım gücüne göre herkese eşit ve adil pay çıkıyor.Parayı sana mining yaptığın havuz ödüyor orada biriktiği için.

Bence yapma o seri düz 1000 serisi kartalar fazla enerji tüketiyor mining sırasında kartın zarar görür her kart için geçerli tabide onlar eski seriler bu zamanda çok üzülürsün yenisini almakta çok zorluk çekersin illa yapicam ailem kızıyor dersen gündüz yap 100 200 lira alırsın ihtiyaçlarını giderirsin

kartına el koyabilirler ve önceden yaptığın mininglerin parasını alabilirler vergi ile dedi :D
O mantıkla belki ilerde vergi gelir diye hiçbir şey almayalım 😀

Vergi gelirse geldiği andan itibaren geçerlidir geriye dönük işlem yapılamaz. PS4 alanlardan %50 vergi toplamadılar mesela 😂

dur bakalım ikna etmeye çalışayım :d

Geri