Neler Yeni

Çözüldü✓ miningli saphire rx580 nitro+ 8gb almayı düşünüyorum

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ozan
Ve de bile demişim cw bilon zaten kartın ses yapması falan neyse Behlül kaçar Allah'a emanet dostum inşallah aradigini bilirsin yer istanbulsa kargoyla ugrasma derim elden al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu adamin adı suleyman tassoz mu
Yok ismi ramazan ben alışveriş sürecinden memnun kaldığım için reklamını yapıyorum. Satın alırken adamdan furmark istedim. Furmark yaparken gpu-z'den sensör kısmını açmış. Superposition falan attı hepsini. En sevdiğim satıcı tipi. Bazen görüyorum adam sahibindene kartı koymuş daha kartın modelini bile yazmamış, furmark falan hiçbiri yok hak getire. Uyuz oluyorum öylte satıcılara. Her şeyi teker teker sorman gerekiyor.

Referans önemli değil,kaç kişinin ref olduğu adam domalttı beni benim essekligim ama neyse hadi yine ben suçlu olm 🥲
Böyle diyincede merak ettim. Admindi galiba grupta. Aldığım RX 580 şuana kadar ilk ve tek alışverişim zaten.

1905

80+ Silver
Yok ismi ramazan ben alışveriş sürecinden memnun kaldığım için reklamını yapıyorum. Satın alırken adamdan furmark istedim. Furmark yaparken gpu-z'den sensör kısmını açmış. Superposition falan attı hepsini. En sevdiğim satıcı tipi. Bazen görüyorum adam sahibindene kartı koymuş daha kartın modelini bile yazmamış, furmark falan hiçbiri yok hak getire. Uyuz oluyorum öylte satıcılara. Her şeyi teker teker sorman gerekiyor.

Böyle diyincede merak ettim. Admindi galiba grupta. Aldığım RX 580 şuana kadar ilk ve tek alışverişim zaten.
aynı kişiden bahsediyoruz hocam :DDD

Ramazan Demir iyi adamdır bana da çok yardımı dokunuyor fikir alış verişi açısından

1905

80+ Silver

1905

80+ Silver

1905

80+ Silver
0x 1920*1080 msaa isteyip buraya atarsan yardımcı olurum. Nitro + da en tepe model.
hocam testi arkadaş attı 13dklık 61 derecede %44 fan var buda gpuz. video olduğu için ss alamadım ama videoyu atabilirim

1684706515387.png

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,038
İsim
yusuf ecer
  • Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver