bende ilk gördügümde öyle olmustumYerimden zıpladım, rüyama girecek. Bunu raporlayamıyor muyuz
reis o kadar kolay değil misfir çocuğu sonuçtaAğlarsa al kucağına sokağa at. Kendi pc'ni başkasına vermek zorunda değilsin.
Korsanpara yok
bunu açayım san dedim oyun oynayacam diyobende ilk gördügümde öyle olmustum
Maalesef benim annem de öyle yapıyordu ama ben sessiz kalmadım evde kawga çıkardım ve çocuğa sövdüm attım evden. Mission passedAnnenin; "Çocuğum, biraz ver o da oynasın." demesi ve vermezsen çocuğun annesinin oynatmanı istemesi. Eğer tekrar izin vermezsen çocuğun ağlaması gibi bir çok etken var.
önce bu de zorla aç sonra kalkar zatenbunu açayım san dedim oyun oynayacam diyo
Devour aç.herkese merhabalar oyun oynuyordum bir anda öbürki kattan bi velet geldi sonra da bilgisyarı istedi verdim yapacak bireşy yok ben nasıl korkutabilirim
Ben işim var git başımdan diyordum kovmadan önceben her misafır çocuğu geldiğinde cs valo mc falan seri bişey giriyorum maçtayım veremem diyorum öyle öyle gidene kadar oynuyorum lajsghjakhgnasg
baskı yaw sinir oluyom anneleri atlatsanda onun annesini atlatamıyorsunAnnenin; "Çocuğum, biraz ver o da oynasın." demesi ve vermezsen çocuğun annesinin oynatmanı istemesi. Eğer tekrar izin vermezsen çocuğun ağlaması gibi bir çok etken var.
Çünkü misafir çocuğu teknik bir sorunumuz.Bu konu neden teknik sorunlara açıldı acaba.